Ingyenes iGO: ne feledd letölteni

iGOAz NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé tette okostelefonokra az iGO Navigációs programját, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A jótékony cselekedet apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert. A limitált kiadású, születésnapi iGO iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPad-re. (A hét coollnál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.) Ez az NNG első, közvetlenül a végfelhasználók számára is elérhető androidos navigációs alkalmazása. Az applikáció a SzülinApp nevet kapta.

A SzülinApp egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A csehek fele szerint van megbízható információ az Interneten

hét ápr 20 , 2015
Leginkább a hadseregben, legkevésbé az egyházakban bíznak a csehek – derült ki abból az országos felmérésből, amelyet a cseh tudományos akadémia közvélemény-kutató intézete (CVVM) készített márciusban. Csehországban a kilencvenes évek közepe óta rendszeresen mérik, hogy a lakosság mennyire bízik az állam és a közélet kiválasztott intézményeiben. A bizalmi index listáját […]
internet

És még ez is...