A Feng Shuinak annyi, itt a Sound Shui

hegeduA Sound Shui a kínai térrendezési művészetnél, a Feng Shuinál egy lépéssel tovább megy — áll a Sony “bölcsességektől” hemzsegő közleményében. A Sound Shui betekintést ad a hang és zene összhangjába, és abba, hogyan képesek befolyásolni otthonunk harmóniáját, a hangulatunkat és a teljesítményünket. Jan Cisek „Sound Shui” szakértő szerint, “a hang rezgés. A hang energia (chi). Továbbá az ember otthonában lényeges, hogy az energia mindig áramlásban maradjon, így még több varázslatos pillanatot szerezzen minden területen: a családi és a szerelmi életben, továbbá a karrier és a boldogság terén is”. A “szakember” azt javasolja, hogy “egy pillanatra gondoljon a saját otthonára! Biztos vagyok benne, hogy meg tudja határozni, mely területeket nem érzi harmonikusnak, melyekben van pangás, ahol megkötözve érzi magát, és ezeken a területeken alkalmazza a Sound Shui gondolatát!”

Néhány kiragadott példa, hogy Cisek milyen Sound Shui tippekkel szolgál
– Határozza meg a legfontosabb területeket az otthonában; fejlessze az életét!
– A zene egyéni választás, és minden emberre különbözőképpen hat. Így hangulatának megfelelő zenét válasszon, – amely örömet okoz, aktivizálja, energetizálja, kikapcsolja, kreatívvá vagy romantikussá teszi – olyat, ahogyan éppen érezni szeretné magát.
– Konyha/étkező: táplálja hanggal a testét!
– Fürdőszoba: tisztítsa meg auráját tiszta hangzással!
– Kert: erősítse fel a természet hangjait, vagy pörgesse fel a bulit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Holp János a Synergon Integrator élén

sze júl 22 , 2015
A Synergon Informatika Nyrt., mint a Synergon Integrator Kft. tulajdonosa július 14-vel Holp Jánost nevezte ki az integrátor társaság önálló aláírási joggal rendelkező ügyvezetőjévé. Feladata a társaság új üzleti stratégiájának kidolgozása, a stratégia megvalósításának irányítása és felügyelete gazdasági oldalról. A Synergon Csoport vezetése Holptól egy pénzügyileg stabil vállalat építését és vezetését várja […]