A Comforce Zrt. Európa Top 100 technológiai vállalata között

felhoBejelentették a Red Herring Europe Top 100 versenyének díjazottjait, amelyen Európa vezető startup vállalkozásait értékelik. Idén magyar vállalkozás, a felhő-alapú contact center szolgáltató Comforce Zrt. is szerepel az európai listán. A díj 1996-os alapítása óta eddig mindössze egy magyar vállalat, 2013-ban a GPS-nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft. került be a Red Herring Europe Top 100 díjazottai közé, a Vatera pedig a döntőig jutott 2007-ben. „Büszkék vagyunk a díjra, mely leginkább kiváló csapatom érdeme. Egy ilyen elismerés azért is fontos, mert a díjjal járó ismertség és elismertség újabb kapukat nyit meg számunkra a globális piacokon” — nyilatkozta Papp László Dávid a társaság alapítója és vezérigazgatója a díjátadó után. A cég nemzetközi jelenléte miatt meghívást kapott az észak-amerikai vállalatok Top 100 versenyére is, melynek döntője San Diegoban lesz júniusban.

A magyar tulajdonú társaság 2008-ban indult az ügyfélszolgálati munkavégzést alakította át. Ennek lényege, hogy felhő alapú technológiák alkalmazásával képes contact center szolgáltatást biztosítani úgy, hogy mind a megbízók, mint pedig a munkatársak földrajzi elhelyezkedése lényegtelen egy projektek lebonyolítása szempontjából. Így valósulhatott meg például az tipikusan XXI. századba illő együttműködés, amelyben egy amerikai tőzsdei vállalat ázsiai piacot kiszolgáló telefonos ügyfélszolgálati feladatait irányítja a cég Budapestről. A vállalat 2014-ben megduplázta előző évi árbevételét, jelenleg húsz országból rendelkezik megrendelőkkel. Befektetője a Jeremie Program nyertes Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Harminc éves az első tömeggyártású laptop

sze ápr 22 , 2015
1985 áprilisában a Toshiba bemutatta a világ első sorozatban gyártott laptopját, a T1100-as modellt. Manapság már egyáltalán nem meglepő, ha egy háztartásban a számos gép mellett egy notebook is megtalálható. A T1100-as egy 4,77 MHz-es Intel 80C88 processzorral és 256 KB memóriával felszerelt számítógép abban az időben nem volt korszerűtlen. […]
Toshiba T1100