Startup-versenyt hirdet az iPon és a HRP

startupStartupokat és újító kisvállalkozásokat céloz meg az iPon és a HRP közös üzletfejlesztési programja, az iPonNovation, amelynek különlegessége, hogy a nyertesektől nem vár el sem tulajdonrész-átadást, sem kizárólagosságot. A program szakmai megvalósítását és irányítását az XO.company végzi, amely a világ legnagyobb független startup-ökoszisztéma versenyét, a Global Startup Awards-ot is jegyzi. A pályázatot életrehívó cégek célja a hazai innovatív tehetségek felkarolása és a hazai startup ökoszisztéma fejlődésének támogatása.

A verseny piacérettt termékkel vagy szolgáltatással rendelkező vállalkozásoknak szól, akik szeretnének direkt hozzáférést szerezni a hatalmas üzleti és végfelhasználói ügyfélkörhöz, igényt tartanak a személyre szabott tanácsadásra és képzésre, illetve szívesen tanulnának Magyarország egyik vezető webáruházának és nagykereskedőjének kereskedelmi és marketing gyakorlatáról. A három nyertes startup mindegyike megkapja a több mint 25 millió forint értékű tudáscsomagot és marketing-büdzsét tartalmazó nyereményt, illetve a lehetőséget, hogy jelentős ismertségre tegyen szert. Legalább egy nyertes régiós szinten is bemutatkozhat, fogyasztókat érhet el az iPon segítségével. A verseny kimenetelétől függetlenül a HRP Europe Kft. potenciális tőkebefektetéssel is számol, igény és külön megállapodás esetén erre akár 200 millió forintos keretösszeget is hajlandó fordítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Budapest Bank is Apple Pay-ready

sze ápr 21 , 2021
ShareTweetPinShareA Budapest Bank mától elérhetővé teszi ügyfelei számára az Apple Pay-t. Az érintésmentes fizetéshez az ügyfeleknek mindössze a kártyaelfogadó terminálhoz kell tartaniuk iPhone vagy Apple Watch készüléküket. Minden Apple Pay vásárlás biztonságos, mert ujjlenyomat- (Touch ID) vagy arcfelismerés (Face ID), vagy a készülék jelkódja azonosítja a tulajdonost egy, digitalizált bankkártyához […]
Apple Pay

És még ez is...