Vodafone: fókuszban a startupok

Amand Nelson, VodafoneA startup-szcéna fellendítése érdekében a Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdeti a Vodafone Digitális Díjat.

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően a Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdeti a Vodafone Digitális Díjat, amelyre várhatóan decembertől lehet pályázni több kategóriában is. A pályázat célja, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást. A Vodafone Digitális Díjra olyan kész projektekkel jelentkezhetnek magánszemélyek, cégek és szervezetek egyaránt, amelyek továbbfejlesztése a pályázati összegből valósulhat meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szakmai rendezvényen mutatták be a VIZEK rendszert

szo nov 9 , 2019
ShareTweetPinShareBemutatták a Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK) működéséhez szükséges jogszabályi hátteret a Belügyminisztériumban. A VIZEK kialakítása 5,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrásban részesült. A fejlesztéssel létrejött informatikai rendszer a vízjogi engedélyezési eljárás, az ezzel kapcsolatos vízgazdálkodási, fenntartói, hatósági, adózási és kutatási-statisztikai feladatok támogatását valósítja meg […]

És még ez is...