Szélesvász… nagylátószögű objektívet díjaztak: Sony az EISA 2020-on IV.

Sony objektivA Sony idén öt díjat kapott a fogyasztói technológiákra szakosodott Európai Kép és Hang Szövetségtől (EISA). A Sony nagylátószögű objektíve, a FE 20mm F1.8 G is elismerésre méltónak bizonyult.

A könnyű és kompakt Sony FE 20 milliméteres F1.8 G-s objektívje tűéles fényképek rögzítését teszi lehetővé. Optikai kialakítása továbbfejlesztett aszférikus elemekkel és extraalacsony szórású üvegtaggal rendelkezik. Az új funkció a kép saroktól sarokig terjedő területének minőségét minimális torzítás mellett biztosítja, továbbá csökkenti a kromatikus aberrációt. A kilenclamellás körkörös blendének köszönhetően a felhasználó képes elhomályosítani a kép hátterét, a 19 centiméteres fókusztávolságnak (kézi fókusznál 18 cm) köszönhetően pedig az új objektív a közeli képeket is kiemelkedő minőségben rögzíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szavazz, hogy félmillió magyarnak jobb legyen

pén aug 28 , 2020
ShareTweetPinShareTöbb mint félmillió magyar állampolgár az egészségi állapota vagy fogyatékossága miatt segítségre szorul mindennapi önálló életvitelében. Ők az államtól nem kapnak megfelelő támogatást, ezért szeretteiknek kell gondoskodni róluk. Ma Magyarországon ez a probléma legalább minden tizedik embert érinti. ’Szabad napot minden családnak’ kampányunk a közvélemény mozgósításán keresztül a döntéshozókra társadalmi […]
TASZ

És még ez is...