Luxuskomód az LG ívelt OLED TV-je alá

wengaVilágszerte egyedülálló együttműködés jött létre az LG Electronics és a Wenga Bútormanufaktúra között: a kézműves magyar bútorgyártó ugyanis egyedi médiafalat és teljes nappali enteriőrt tervezett az LG ívelt OLED TV-jéhez.

A Wenga Kft. által tervezett és gyártott médiafalat úgy alakították ki, hogy a tévét tartó panelt egy vastag, látványos keret fogja közre és emelje ki. A keret bézs, krokodilmintás, textilbőr borítást és fémhatású dekorációs elemet kapott. A belső panel mögötti íven LED világítás fut körbe, amelynek fényét üveg hátfal tükrözi vissza és szórja szét a térben, hangulatfényt és háttérfényt biztosítva televíziózás közben. A belső alcantara textilbőrrel borított panelen foglal helyet a tévé, a komódra helyezve. Hogy kövesse az LG OLED TV-jének ívét, a médiafal belső paneljét is meghajlították.

A Wenga médiafala egy szerelőnyílás segítségével nyeli el a kábeldzsungelt, a hozzá tartozó komódban pedig a lejátszók kaphatnak helyet. A komód teteje festett üveggel borított, ajtajainak elején ugyancsak a már említett krokodil textilbőr, az egyedi fém fogantyúkat pedig Swarovski kristályokkal díszítették.

(Mindezt az elemi borzalmat közel 800 ezer forintért vehetik meg a tehetős, ám jóizléssel aligha vádolható leendő vásárlók. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjeső I. -- a világ legjobb kompaktja a Sony a7R

ked máj 13 , 2014
A Technical Image Press Association (TIPA) ismét elismerte a Sony fejlesztéseit a digitális képalkotás piacán. Legjobb profi kompakt fényképezőgépnek a Sony a7R-et választották. A Sony a7R a legkisebb és legkönnyebb full-frame chipes, 36,4 megapixeles CMOS szenzoros kompakt fényképezőgép, amelyben nincsen alul áteresztő szűrő és Sony BIONZ X processzort tartalmaz. Az […]

És még ez is...