A Tata digitális kompetencia irodát avatott Budapesten

N. Ganapathy SubramaniamFelavatták az indiai Tata Consultancy Services (TCS) informatikai szolgáltató budapesti tevékenységének bővítéséért létrehozott új digitális kompetencia irodát. A TCS budapesti új irodájában ötszáz új munkahelyet hoznak létre a meglévő 2500 mellé. N. Ganapathy Subramaniam, a TCS globális vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a budapesti digitális szolgáltató központ átadásával tovább bővül tevékenységük, munkájukkal a mesterséges intelligencia és az automatizálás területén erősítenek.

A Tata-csoportnál több mint hétszázezren dolgoznak globálisan, a csoport éves szinten több mint százmilliárd dollár bevételt ér el. A Tata Consultancy Services India legnagyobb informatikai vállalata, a világ ötven országában 450 ezer munkavállalót foglalkoztat, Ázsia vezető szoftverfejlesztő és szolgáltató cége. Magyarországon 2500 fiatal dolgozik a Tata Consultancy Servicesnél Budapesten, teljesítményük is hozzájárult ahhoz, hogy a vállalat vezetői cégcsoporton belül a budapesti részleget választották a legjobb szolgáltató központjuknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

350 millió forintra bírságolták a Magyar Telekomot

szo febr 1 , 2020
ShareTweetPinShareA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 350 millió forintra bírságolta a Magyar Telekomot, az összeg azonban csökkenthető a fogyasztóknak nyújtott kompenzációval. A GVH keddi tájékoztatása szerint a Magyar Telekom 2018. február 1. és 2018. március 31. között megtévesztette a fogyasztókat a „Most generáció” kampányban alkalmazott, maximális sebességű hálózatra utaló állításával. A maximális […]
Forint

És még ez is...