Kedveskedne a Kulcs-Soft

Kulcsár Tibor
Kulcsár Tibor

Az idén 25 éves Kulcs-Soft Nyrt. kedveskedni szeretne — áll a társaságtól kapott e-mailben. A kedveskedés azt jelenti, hogy elkészítettek a SzámlázniJó elnevezésű web-alapú online számlázó programot, amely a kisvállalkozások számlázását hivatott kompromisszumok nélkül kiszolgálni, s ezt a megoldást most ingyenesen lehet használni. A programot pc-n, laptopon, tableten vagy mobileszközön lehet használni korlátozások nélkül (lásd táblázat). Mivel az év elején a Kulcs-Soft fizetőssé tette a korábban ingyenes számlázóprogramját, ezért megérdeklődtük a társaságtól, hogy az új webes számlázóprogrammal is ez-e a szándékuk.

Horváth Tamás, a társaság marketing menedzsere azt válaszolta, hogy: nem tervezik a SzámlázniJó verzió ingyenességének megszüntetését. Majd két napra rá Kulcsár Tibor, a társaság elnök-vezérigazgatója válaszolt készségesen a kérdéseinkre. Elmondta, hogy az ingyenes szoftver piacra dobásának célja a vevőszerzés, és a szoftver megismertetése. Hozzátette, egyelőre nem tud pontos időpontot mondani, hogy meddig lesz ingyenes, de addig biztosan, amíg nem szereznek annyi ügyfelet, ami a célkitűzéseikben szerepel. Kulcsár szerint ez a célkitűzés év végéig teljesülhet, tehát év végéig ingyenes lesz a szoftver használata, hogy utána kell-e majd fizetni a használatért, azt még nem döntötték el.

A SzámlázniJó lehetőségei
Korlátlan lehetőségek
Korlátlan felhasználó
Korlátlan számla
Díjbekérő
Valutakezelés
Értékesítési riportok
Számla kiegyenlítések
Kintlévőségek
Saját céglogó
Ügyfélcím térképes megjelenítése
Forrás: Kulcs-Soft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az okostelefonpiac vesztesei: Microsoft, Apple, BlackBerry

ked aug 5 , 2014
ShareTweetPinShareA Strategy Analytics piackutató intézet szerint 2014 második negyedévében eladott okostelefonok majdnem 85 százalékán már Android típusú operációs rendszer fut, ami 4,4 százalékpontos növekedést jelent az előző év ugyanezen periódusához viszonyítva – írja a Ziarul Financiar nyomán a transindex.ro. A lassuló okostelefon-piacon az iOS rendszerek piaci részesedése továbbra is csökken, […]
Android

És még ez is...