Kedveskedne a Kulcs-Soft

Kulcsár Tibor
Kulcsár Tibor

Az idén 25 éves Kulcs-Soft Nyrt. kedveskedni szeretne — áll a társaságtól kapott e-mailben. A kedveskedés azt jelenti, hogy elkészítettek a SzámlázniJó elnevezésű web-alapú online számlázó programot, amely a kisvállalkozások számlázását hivatott kompromisszumok nélkül kiszolgálni, s ezt a megoldást most ingyenesen lehet használni. A programot pc-n, laptopon, tableten vagy mobileszközön lehet használni korlátozások nélkül (lásd táblázat). Mivel az év elején a Kulcs-Soft fizetőssé tette a korábban ingyenes számlázóprogramját, ezért megérdeklődtük a társaságtól, hogy az új webes számlázóprogrammal is ez-e a szándékuk.

Horváth Tamás, a társaság marketing menedzsere azt válaszolta, hogy: nem tervezik a SzámlázniJó verzió ingyenességének megszüntetését. Majd két napra rá Kulcsár Tibor, a társaság elnök-vezérigazgatója válaszolt készségesen a kérdéseinkre. Elmondta, hogy az ingyenes szoftver piacra dobásának célja a vevőszerzés, és a szoftver megismertetése. Hozzátette, egyelőre nem tud pontos időpontot mondani, hogy meddig lesz ingyenes, de addig biztosan, amíg nem szereznek annyi ügyfelet, ami a célkitűzéseikben szerepel. Kulcsár szerint ez a célkitűzés év végéig teljesülhet, tehát év végéig ingyenes lesz a szoftver használata, hogy utána kell-e majd fizetni a használatért, azt még nem döntötték el.

A SzámlázniJó lehetőségei
Korlátlan lehetőségek
Korlátlan felhasználó
Korlátlan számla
Díjbekérő
Valutakezelés
Értékesítési riportok
Számla kiegyenlítések
Kintlévőségek
Saját céglogó
Ügyfélcím térképes megjelenítése
Forrás: Kulcs-Soft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az okostelefonpiac vesztesei: Microsoft, Apple, BlackBerry

ked aug 5 , 2014
A Strategy Analytics piackutató intézet szerint 2014 második negyedévében eladott okostelefonok majdnem 85 százalékán már Android típusú operációs rendszer fut, ami 4,4 százalékpontos növekedést jelent az előző év ugyanezen periódusához viszonyítva – írja a Ziarul Financiar nyomán a transindex.ro. A lassuló okostelefon-piacon az iOS rendszerek piaci részesedése továbbra is csökken, […]
Android

Friss, ropogós