AIDA64 5: okostelefonon ellenőrizheted a pc-d állapotát

aidaElkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftvercsalád új, ötös verziója, amelynek új szolgáltatását használva bármilyen, webböngészővel rendelkező eszközön, így okostelefonon és táblagépen is valós időben monitorozhatók a számítógép érzékelőinek adatai. A szoftver további új funkciója, hogy képes összegyűjteni az operációs rendszerre telepített tanúsítványokat, amelyek fontos elemei a pc-leltárnak.

„Az AIDA64 v5.00 a kategóriájában páratlanul változatos eszközkészletet biztosít a pc egészségi állapotának figyelésére. Az új RemoteSensor szolgáltatás webszerverként működik, így teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy akár helyi hálózaton, akár azon kívülről egy böngészőben követhessék a számítógépük kihasználtságának, érzékelőadatainak alakulását” – emelte ki Tóth Péter, az AIDA64 termékek hivatalos magyarországi disztribútorának, a SZEROTO Kft.-nek az ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a biztonságot szem előtt tartó üzleti felhasználók számára pedig nagy segítséget jelent a telepített tanúsítványok információinak automatizálható listázása, leltárazása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha vége a szerelemnek, dugjuk el a mobilunkat, tabletünket

sze dec 10 , 2014
Egy dombóvári nő tett feljelentést 2014. október 4-én, mivel volt élettársa, R. Cs. 2014. szeptember 30-án délelőtt alávaló módon magáévá tette a telefonját és táblagépét. A nő a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársainak elmondta, először azt hitte, elvesztette a telefont, ám a készülékre egy helyi, használt telefonokat árusító üzletben ráismert a fia. Az […]
sex