300 megabites mobilinternet Nyíregyházán

mobil-internet2015. december 3-án az országban elsőként Nyíregyházán, a Digitális Magyarország program első állomásán vált elérhetővé az akár 300 Mbit/sec névleges letöltési sebességű mobilinternet szolgáltatás a Magyar Telekom hálózatán. Ez a ma Magyarországon elérhető leggyorsabb mobilinternet technológia. A technológia, amely ezt a gyorsaságot lehetővé teszi, az LTE-Advanced, amely a 4G következő lépcsőfokát jelenti. A Magyar Telekom 4G mobilinternet szolgáltatása jelenleg már az ország lakosságának 97 százaléka számára elérhető (Csak kültéren. A -szerk- megj.).

A Magyar Telekom kínálatából jelenleg hat gyártó 15 féle okos készülékével (lásd táblázat), a szolgáltató Next M és Next XL okostelefonos, továbbá Net&Roll M és Net&Roll L mobilinternetes díjcsomagjaival és azok Aranytárskártyás változataival tudják kihasználni az LTE-Advanced technológia nyújtotta előnyöket a fejlesztésben érintett lakosok.

LTE-Advanced ready készülékek a Magyar Telekomnál
Apple iPhone 6s
Apple iPhone 6s Plus
HTC A9
HTC One M9
LG H815 “G4”
Microsoft Lumia 950
Samsung SM-G903F “Galaxy S5 Neo”
Samsung SM-G928F “Galaxy S6 Edge +”
Samsung SM-T815 “Galaxy Tab S2 9.7”
Samsung SM-G920F “Galaxy S6”
Samsung SM-G925F “Galaxy S6 Edge”
Samsung SM-G850F “Galaxy Alpha”
Samsung SM-N910F “Galaxy Note 4”
Sony E5820 “Xperia Z5 compact”
Sony E6653 “Xperia Z5”
Forrás: Magyar Telekom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Qualysoft: nővekszik a szakemberhiány

pén dec 4 , 2015
A Qualysoft a magyar informatikus szakemberek hiányának növekedését tapasztalja tavalyhoz képest is, amely összecseng az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) kutatásával, amely szerint jelenleg mintegy 22 ezer informatikus állás betöltetlen Magyarországon. Simon Attila, a Qualysoft vezérigazgatója szerint a legnagyobb hiány a Java programozókból van itthon, legalább tízezer ilyen szakember […]

Friss, ropogós