Egyre több pénzügyet végzünk okostelefonon

money-counting-dollarA Samsung Techonomic Index kutatása szerint a facebookozáshoz szinte ugyanakkora arányban használták a válaszadók az okostelefonjukat (72 százalék), mint a számítógépet (78 százalék), amiktől alig marad el a táblagépek ilyen célú használata (61 százalék). A közösségi tartalmak fogyasztása tehát már egyáltalán nem helyhez kötött tevékenység és a következő években várhatóan még inkább a mobileszközök felé fog eltolódni az ilyen oldalak adatforgalma.

[sam id=”11″ codes=”true”]

A pénzügyek online intézése egyre inkább általánossá válik, viszont a Samsung kutatásából egyértelműen kiderül, a fentiekkel ellentétben a magyarok ezeket a műveleteket még mindig inkább számítógép előtt intézik. A megkérdezettek kicsivel több, mint harmada szokott az okostelefonján tranzakciókat indítani, ami ugyan jelentős arány, de még mindig jócskán elmarad az online bankolókétól (72 százalék). A másik leggyakoribb internetes pénzmozgással járó tevékenység az online vásárlás, ahol egyelőre szintén a számítógépet választják többen (59 százalék), a mobillal szemben (28 százalék).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó példa a Mixer minicsomag

hét okt 12 , 2015
A folyamatos tartalmi és minőségi fejlesztéseknek köszönhetően az Invitel évek óta tartósan növeli részesedését a vezetékes televízió-szolgáltatások piacán — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján. Mint Langsteiner Marianne, az Invitel vezérigazgató-helyettese elmondta, a 165 tévé- és rádióadót tartalmazó csatornaválasztékával a jelenlegi legteljesebb kínálatot nyújtja, amelyből kiemelendő a huszonkét sportcsatorna és a […]
Tévénézés, televízió

Friss, ropogós