Mától kapható a Samsung Galaxy S7 a Telenornál

A Samsung Galaxy S7 és S7 Edge mobilok február 22-től előrendelhetőek a Telenornál, március 11-étől pedig már a vállalat üzleteiben is kipróbálhatók és megvásárolhatók. A fekete és arany színben elérhető készülékek kétféle kivitelben érkeznek: a Galaxy S7 nevű alapváltozatnak 5,1 colos átlójú, hagyományos érintőképernyővel rendelkezik, míg a Galaxy S7 Edge 5,5 colos méretű, kétoldalt legörbülő kijelzőt kapott. A képminőségre egyik modell esetében sem lehet panasz, a sík és az ívelt képernyős készülékben egyaránt sAMOLED típusú, 1440×2560 pixeles felbontású képernyő biztosítja a legjobb felhasználói élményt.

Az új S7-eseken a kijelző középső része sosem kapcsol ki, folyamatosan mutatja a pontos időt, jelzi a bejövő üzenetek és nem fogadott hívások értesítéseit is. Ez azért lehetséges, mert az amoled-kijelzők egyes képpontjai önmagukban is képesek fényt kibocsátani, így az LCD-kkel ellentétben aktívan üzemben tartható a kijelző kis része anélkül, hogy ez az akkumulátoridőt jelentősen csökkentené. Mindkét új típusban a tavalyinál nagyobb kapacitású akkumulátor van: az S7-esben 3000 milliamperórás, a S7 Edge-ben 3600 milliamperórás telepet található, pedig mindkét készülék csupán 6,9 milliméter vastag, és vezeték nélkül is tölthető.

 • minuszos

  Persze, cégcsoport! 🙂

 • oroshazi

  Persze persze azért rakták az egész cégcsoportot fekete listára a homáron ! 😀

 • minuszos

  Az a helyzet, hogy elég régen ismerem a Katát, ezért tudom, hogy tisztességes ember, tisztességesen kereskedik. Mondjuk valóban elég szerencsétlen névválasztás volt a yolo…

 • oroshazi

  Csak szólok,hogy a csernai kata egy szürke importos átverős céget, cégeket üzemeltet yolo kft (visítva röhögök) kinaitelefonjavitas.hu és az itt agyonreklámozott dualsimsmartphones.hu-t.Jó lenne ha nem támogatnátok ezt a csalót.
  http://homar.blog.hu/2016/03/24/feketelista_kinaitelefonjavitas_hu