A világ még nem teljesen romlott: van aki segíti a menekülteket

szir-menekulttaborA SES S.A. és a SOLARKIOSK AG bejelentette, hogy az úgynevezett „Connected Solar School” létrehozásán dolgoznak, ami lehetővé teszi, hogy elektromos árammal, oktatási eszközökkel és szélessávú internetkapcsolattal lássák el az UNICEF és a Relief International által működtetett oktatási központokat a jordániai Zaatari menekülttáborban. A „Connected Solar School” a SOLARKIOSK E-HUBB technológiáján alapul, ami a napenergia segítségével teszi hozzáférhetővé a SES Astra Connect platformja által biztosított szélessávú internetkapcsolatot, amin keresztül a tanárok elérhetik az UNICEF e-learning tananyagait.

„Szír gyerekek milliói néznek szembe otthonuk elvesztésével nap mint nap, állandó erőszak és kegyetlenség mellett. Eközben az iskola napi rutint, rendszerességet és normalitást jelenthet számukra, amellett, hogy biztosítja a tanulás lehetőségét. A gyerekek kizárólag a tanuláson keresztül bontakoztathatják ki képességeiket, és játszhatnak pozitív és aktív szerepet életük, valamint országuk újjáépítésében” – jelentette ki az UNICEF Jordánia képviselője, Robert Jenkins.

2 Comments
  1. Sőt bujtatott bírálat,ami nem ér ! A bírálat azokat illeti akik felforgatták és szétágyúzták az arab világot Az USA és GB .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.