Válassz online számlázóprogramot II.

A hazai KKV-k fele használ jelenleg valamilyen számlázó programot. Az eNET megvizsgálta melyek a legjelentősebb szereplői a piacnak.

A Billingo elsősorban fiatalos, trendi dizájnjával és kommunikációjával tűnik ki a többi számlázási szolgáltatás közül. A szolgáltatás négy éve van jelen a hazai piacon, körülbelül húszezer ügyfele van, elsősorban kkv-k, fiatalos, lendületes vállalkozások, startupok. A szolgáltatás a kezdetektől a számlázási megoldásokra jött létre, technológiai fejlesztő cég áll mögötte. Stabil funkcionalitással rendelkezik, és nemcsak kommunikációjában nyitott, de fintech cégként a legkülönfélébb integrációs megoldásokra is, hogy ügyfelei számára a számlázás valóban élményszerű legyen. Havi nettó 250 000 forint árbevételig vagy húsz kiállított számláig a Billingo ingyenes. Sok a kényelmi funkció is: a Billingo a legnépszerűbb könyvelőprogramokkal kompatibilis, egyszerűen át lehet adni adatokat a megoldások között. A webáruházak tulajdonosai pedig össze tudják kötni a számlázót a saját rendszerükkel, így automatizálható a számlázás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobil alkalmazással növelnék az építőipari cégek hatékonyságát

ked júl 10 , 2018
A Magyarországon működő építőipari cégek hatékonyságának növelésére, ezzel a szektorra jellemző munkaerőhiány enyhítésére kínálnak megoldást egy magyar startup, a Bauapp Kft. által fejlesztett mobil applikációk – állítja Dálnoki Ádám, a Bauapp Kft. igazgatója. Hozzátette, az applikációk átláthatóvá teszik a raktározás, a minőség-ellenőrzés és az anyagszállítás folyamatát is, fejlesztésüknél figyelembe vették […]

Friss, ropogós