Új switchet mutatott be ZyXEL

switchBemutatta újabb hálózati switch sorozatát a tajvani ZyXEL. A GS2210 Layer 2 csoport modelljei beépített interaktív Command Line Interface (CLI) funkcióval rendelkeznek. A CLI funkcióval felszerelt switch sorozata, amely biztosítja a teljes körű irányítást a forgalom-szabályozásban, a sávszélesség-menedzsmentben és a hálózati adminisztrációban, valamint elősegíti az ip-alapú szolgáltatások zavartalan működését. Az új sorozat gyors és megbízható sávszélességgel támogatja az adatáramlást, valamint a nagy felbontású video- és hangfájlok megosztását.

A GS2210 modellt fejlett védekezési rendszerrel is felszerelték, rendelkezik ip-forráskód védő, DHCP vizsgáló, illetve ARP ellenőrző funkciókkal is, így az előző modellekhez képest biztonságosabb hálózati környezetet lehet használatával kialakítani. A sorozat modelljei 28 és 50 portos változatban is elérhetőek. A duális beállításnak köszönhetően az eszköz IPv4 és Ipv6 alapú csatlakozással egyaránt használható. A GS2210 teljesen kompatibilis a ZyXEL One hálózati menedzsmenttel, mellyel a switch könnyebben azonosítja a kiépített hálózat ZyXEL termékeit.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Telekom növelte a 4G lefedettségét

sze aug 6 , 2014
A Magyar Telekom hálózatfejlesztésének eredményeként már a Balaton környéki üdülőhelyek jelentős részén is elérhetővé vált a 4G mobilinternet szolgáltatás. A Magyar Telekom leggyorsabb mobilhálózata az északi parton 13 városban érhető már el, így például Keszthelyen, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, valamint a déli parton is 13 üdülőhelyen, így többek között Fonyódon, Balatonbogláron […]
internet