Új okostelefonra vágyunk

okostelefonMíg a női internetes vásárlók többsége (61,6 százalék) könyvet, a férfiaké inkább kisebb háztartási elektronikai eszközöket (55,5 százalék) rendel az interneten keresztül saját bevallása szerint. A hölgyek ugyancsak gyakran vásárolnak elektronikai eszközöket (55,6 százalék), okostelefonokat (34,5 százalék) és gyerekjátékokat (32,7 százalék) vásárolnak, míg a férfi felhasználóknál az okostelefonok (48 százalék), könyvek (38,6 százalék) és számítógépek (31,1 százalék) a legnépszerűbbek.

Ha mindkét nem vásárlásait együttesen nézzük, a top 3 rendelt termékkategória azonos: a háztartási kisgépek és elektronikai eszközök (55,5 százalék) mellett a könyvek (44,9 százalék) és az okostelefonok (44,3 százalék) állnak a dobogó tetején. Kiemelten népszerűek az internetes vásárlók körében a számítógépek (26 százalék), a tévék és monitorok (25,8 százalék), táblagépek (25,2 százalék), gyerekjátékok (24,1 százalék), valamint a fényképezőgépek és fotós felszerelések (23,8 százalék) — derül ki az Extreme Digital nem reprezentatív online kutatásából.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kis szobában nagy élmény

ked okt 20 , 2015
Az LG Electronics (LG) új, már Magyarországon is kapható LED projektora, a PF1000U Minibeam, mindössze 38 cm-es távolságról képes százhüvelykes (254 cm-es) képet vetíteni a vászonra vagy a falra. Mivel súlya két kilogramm alatt van, a projektor könnyen hordozható, és a ház bármely szobájában üzembe helyezhető. A diavetítők kései leszármazottja […]