Új köntösben a Samsung Gear S2 classic

Samsung-Gear-S2-classicA Samsung Electronics Gear S2 classic okosórájának két elegáns, új kiadását jelentette be. A 18 karátos rózsaarany és platina változatokkal a felhasználók mostantól még inkább az egyéni stílusukhoz illeszthetik okos kiegészítőjüket, a kör alakú dizájn és a fejlett funkciók mellett. Az új Gear S2 classic NFC-képes, így kompatibilis a Samsung Pay mobilfizetési megoldásával is, amely az amerikai felhasználók számára az idei év elején válik elérhetővé.

A Samsung bővíti mind az óratest, mind pedig a hozzá tartozó szíjak kínálatát, hogy a felhasználók a belső funkciói mellett az okosóra külsejét is minél inkább az egyedi életstílusukhoz és személyiségükhöz alakíthathassák. A vállalat ehhez olyan dizájnereket nyert meg, mint a luxus bőráruiról ismert Colombo, akik prémium szíjakat tervezte, de a Gear S2 számlapjáról számos más művész kézjegyei is visszaköszönnek, úgymint Keith Haring ikonikus figurái, vagy Jean-Michael Basquiat, Jeremyville és Burton Morris alkotásai.

Az új Gear S2 classic februártól rózsaarany színben, elefántcsontszín bőr szíjjal, valamint platina óratest és fekete bőrszíj összeállításban lesz kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A munkavállalók közel fele nem részesül jutalomban a munkahelyén

hét jan 18 , 2016
A Profession.hu friss kutatásának eredményeit vizsgálva szembetűnő, hogy a válaszadók 51 százaléka kap valamilyen bónuszt vagy juttatást munkahelyén. Nem egészen minden ötödik válaszadó esetenként, és minden tizedik fixen, évente kap prémiumot. Azok között, akiket az év végén a teljesítményükért jutalmaznak a férfiak vannak többségben, közülük 57 százalék, a nők között […]

És még ez is...