új ívelt monitorral támad a Samsung

tvA Samsung Electronics ívelt monitorokkal bővítette termékpalettáját: a 27 colos CF591, valamint a 23,5 és 27 colos méretben egyaránt kapható CF390 modellekkel. Az új CF591 és CF390 modellekben megtalálhatóak a Samsung legújabb innovációi, úgymint az 1800R, azaz 1800 mm-es sugarú ív és a továbbfejlesztett, emberi szem formájához igazodó, optimális képmegjelenítés. A Samsung új, ívelt monitorai rengeteg új tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekkel tovább csökkenthető a tükröződés és a szem elfáradása, ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb időn át tudják kényelmesen használni őket. A CF591 és CF390 modellek kijelzői alkalmazzák a Samsung villódzásmentes technológiáját, ami kiküszöböli a folyamatos, az emberi szemnek megerőltető apró megszakításokat. Az Eye Saver Mode kiegészítő beállítás pedig véd a káros kékfény kibocsátás ellen is. Mindhárom monitor a HDMI csatlakozón felül rendelkezik beágyazott AMD FreeSync technológiával, amely a felhasználó AMD grafikus kártyáival szinkronizálja a kijelző frissítési gyakoriságát, így csökkentve a játék és szórakozás során a beviteli adatok késleltetését, akadozását és esetleges lemaradását az interaktív videós tartalmak esetében.

Az egyenletes megjelenítés érdekében a Samsung CF591 és CF390 monitorok széles, 178 fokos látószöget nyújtanak. Ez a kiterjesztett láthatóság biztosítja, hogy a felhasználók a teljes vizuális tartományt kevesebb szemmozgatással élvezhessék a helyiség több pontjáról is. A kijelzők 3000:1-es statikus kontrasztaránya közel háromszor nagyobb, mint a piacon kínált szabványos monitoroké, emellett mélyebb fekete és tisztább fehér színt képesek megjeleníteni. Az élénk képrészletekért a Samsung aktív színkristály technológiájával felszerelt CF591 monitor 119 százalékos (standard RGB) megjelenítésre képes. Ezzel a hagyományos monitorokhoz képest a színek árnyalatának jóval szélesebb skálája és minősége jelenik meg a képernyőn, ami ezáltal élettelibb képet közvetít a nézők felé. Az új, ívelt monitorok Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában márciustól, a további piacokon áprilistól lesznek elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hátulról is nézhető kijelzőt mutatott be az LG

csü márc 3 , 2016
Az LG Electronics (LG) a kereskedelmi célú kijelzők Amszterdamban tartott négynapos szakkiállításán, az Integrated Systems Europe (ISE) 2016-on hátulról nézve is látható képet megjelenítő OLED képernyőt mutatott be. Az OLED kijelzők háttérvilágítás nélkül bocsátanak ki fényt, és sokkal pontosabb színvisszaadásra képesek, így rendkívül valósághű képet nyújtanak. Az OLED technológia további […]
monitor

Friss, ropogós