Új, GDPR-álló modellel bővül a Sharp A3-as, multifunkciós kínálata

A Sharp bejelentette, hogy egy 26 oldal/perc sebességű, belépő szintű multifunkciós nyomtatóval (MFP) bővíti A3-as fekete-fehér kínálatát.

Az MX-M2630 egy opcionálisan külső finisher funkciókkal ellátott készülék. Az eszköz biztonsági beállításai segítséget nyújtanak a vállalatoknak megóvni adataikat azok tárolása, szkennelése és nyomtatása közben, a GDPR előírásainak megfelelően. Az MX-M2630 alapkiépítésben számos intuitív és időtakarékos funkcióval rendelkezik, beleértve a testre szabható felhasználói felületet is, amely egy dönthető, hét hüvelykes LCD érintőképernyőn keresztül érhető el. A felhasználói felülete azonos a legtöbb Sharp multifunkciós eszközével, így a Sharp MFP-it már ismerő felhasználók azonnal képesek a géppel szkennelni és nyomtatni. Az MX-M2630 opcionális funkciói között megtalálhatók a mobil és a felhő alkalmazásokkal való egyszerű integráció lehetősége. “A munkamódszerek megváltoztak, és nagyobb hangsúly helyeződik a távolról történő munkavégzésre, a távoli megosztásra és a BYOD alkalmazására, ami növeli a termelékenységet, egyúttal a biztonsági kockázatokat is. MX sorozatunk támogatja ezeket az új munkamódszereket, a papírról a digitálisra történő eltolódást, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy növeljék a hatékonyságot anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot” — mondta Starostiák József termékmenedzser.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Áthelyezik a rendszerváltás előtti titkos anyagokat tartalmazó mágnesszalagokat

vas júl 15 , 2018
Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárába szállítják azokat a mágnesszalagokat, amelyek az 1990 előtt működött titkosszolgálatok számítógépes adatbázisait tárolják, mert függetlenül az adathordozó jellegétől az adatok iratnak minősülnek – közölte a levéltár főigazgatója. Cseh Gergő Bendegúz azt mondta, hogy az eddig a Nemzeti Emlékezet Bizottságánál (NEB) lévő mágnesszalagokon az egykori hálózati […]