Itt az új Ultimate Ears hangfalcsalád

Ultimate-Ears-ROLL-2Nem bírnak magukkal az Ultimate Ears fejlesztői, ismét célba vették a vezeték nélküli hordozható hangfalak piacát. A család (mármint a hangfalcsalád és nem a fejlesztők családja) első tagja az UE BOOM volt 2013-ban, az UE ROLL 2 bemutatásával azonban új távlatokat nyit a gyártó (Értékeljük, hogy nem használták a forradalmi jelzőt a közlemény szerzői. A -szerk- megj.). Az UE ezúttal is újradefiniálja (Itt már feszegetik a határokat. A -szerk- megj.) a Bluetooth hangfal kategóriát a hangzástól a dizájnig. A szerkentyűhöz ugyanis több mint 30 méteres távolságból is csatlakoztatható a Bluetooth eszköz, 15 százalékkal nagyobb hangerőre képes, miközben megtartja az UE ROLL vékony, CD lemezre emlékeztető alakját. A hangfal alig több mint 300 gramm, így az UE ROLL 2 úgy nyújt nagyobb teljesítményt, hogy közben sem a mérete, sem tömege nem nőtt.

A közlemény szerint, az UE ROLL 2-t úgy tervezték, hogy bármilyen kalandra magával vihesse a tulajdonosa. Egy gumis pánt található a hátoldalán, aminek köszönhetően a hangfal könnyedén és sokoldalúan rögzíthető. Fel lehet csatolni hátizsákra, nadrágszíjra vagy akár egy kerékpárra is, hogy tulajdonosa soha ne maradjon zene nélkül. Vízálló (IPX7 szabványnak megfelelően) és ütésálló, miközben kiemelkedő hangzást biztosít. (Mondjuk véletlenül sem nevezhető reneszánsz embernek az, aki egy túrán hangosan hallgat zenét. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az ABB felvásárolta a SVIÁ-t

sze máj 25 , 2016
Az ABB felvásárolta a SVIA-t, amely az egyik vezető gyártó a gépkiszolgáló robotcellák piacán. A svédországi Jönköping központtal működő SVIA automatizált rendszereket fejleszt és gyárt gépkiszolgálási folyamatokhoz, amelyek alkalmazása során robotok adagolják az esztergák és marógépek munkadarabjait, illetve olyan másodlagos folyamatokat automatizálnak, mint például az összeszerelés, a mosás és az […]

Friss, ropogós