REMRED

Keresés

A REMRED Zrt. jogelődje (REMRED Technológia Fejlesztő Kft.) az Energiatudományi Kutatóközpont leányvállalataként jött létre, ennek köszönhetően csaknem ötven évnyi űrmérnöki szaktudás és tapasztalat halmozódott fel a magyar űripari vállalatban. A REMRED közel 100 főt számláló csapata számos meghatározó küldetés partnere, melyekben együtt dolgozik a világ vezető űrügynökségeivel, mint az ESA, a NASA, a JAXA és a DLR. A REMRED az Európai Űrügynökség (ESA) partnereként olyan kiemelt jelentőségű NASA és ESA által irányított űrprogramoknak is a beszállítója, mint az új, emberes holdraszállásokat jelentő Artemis – Lunar Gateway program, a Comet Interceptor bolygóközi küldetés vagy éppen a marsi kőzetminták földi visszajuttatását célzó Mars Sample Return program. A vállalat űridőjárással, űrsugárzással, és az ezekhez szükséges speciális berendezések fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik. A REMRED-et a Budapesti Értéktőzsde BÉT50-es vállalatként ismeri el.

Honlap: www.remred.space

The predecessor of REMRED Zrt. (REMRED Technology Development Ltd.) was established as a subsidiary of the Energy Science Research Centre, which has allowed the Hungarian space industry company to accumulate almost fifty years of space engineering expertise and experience. REMRED’s team of nearly 100 people is a partner in a number of major missions, working with the world’s leading space agencies such as ESA, NASA, JAXA and DLR. As a partner of the European Space Agency (ESA), REMRED is also a supplier to major NASA and ESA-led space programmes such as the new manned lunar landing Artemis – Lunar Gateway programme, the Comet Interceptor interplanetary mission and the Mars Sample Return programme to return rock samples from Mars to Earth. The company is also active in space weathering, space radiation and the development and manufacture of specialised equipment for these activities. REMRED is recognised as a BSE50 company by the Budapest Stock Exchange.

Website: www.remred.space


 

Tags:

Next Post

Gloster

szo febr 24 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Gloster a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájában jegyzett, széles spektrumú nemzetközi informatikai szolgáltató. Több mint 20 éves története során hardveres garázscégből szoftver fókuszú nemzetközi középvállalattá fejlődött. A Gloster intenzív növekedési stratégiájának köszönhetően tizenegy tranzakciót hajtott végre 2018 óta, és terjesztette ki tevékenységét a rendszerintegráció, a felhő megoldások és […]
Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója és Szekeres Viktor, a Gloster alapítója