Hat dolog, ami tönkreteheti weboldalainkat 5.

 

Terjedőben a márkalopások. A bűnözők jól ismert neveket és márkákat használnak ahhoz, hogy bizalmas információkat csaljanak ki gyanútlan felhasználóktól, illetve rosszindulatú programokat telepítsenek gépeikre. Sokszor hamis weboldalakat használnak a csalók, ennek egyik legismertebb formája az adathalászat, amelynek során az átvert felhasználó hitelkártya adatait, vagy az internetes bankoláshoz szükséges belépőkódokat, jelszavakat csalják ki egy megtévesztő, a bank hivatalos oldalának tűnő honlap segítségével. A legfrissebb trendek szerint a csalók már a közösségi oldalakat is használják a hamis weboldalakra való átirányításhoz, ahol megszerezhetik oldalunk belépőkódját valamilyen kupon, vagy ingyenes telefonálási lehetőség fejében. A hamis weboldalak és a márkalopások elengedhetetlenné teszik a jó hírű vállalatok számára, hogy megfelelően megvédjék weboldalaikat. Az Extended Validation (EV) SSL zöld csíkjának jelenléte megerősíti a weboldal hitelességét, ezen kívül már a legnagyobb közösségi oldalak is SSL tanúsítvánnyal védik felhasználóikat a belépéstől a kilépésig (Always-on SSL).
Javasolt megoldás: használjunk Extended Validation (EV) SSL tanúsítványt oldalunkon, amely honlapunk hitelességét bizonyítja ügyfeleink számára. Fontoljuk meg az Always-on SSL használatát, hogy oldalunk látogatói biztonságban érezhessék magunkat a böngészés, vásárlás és a közösségi kapcsolattartás teljes időtartama alatt — javasolják a CDSYS szakértői.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült csillebérci Wigner Adatközpont

hét jún 17 , 2013
  Orbán Viktor miniszterelnök, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és Rolf-Dieter Heuer, az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) főigazgatója avatta fel a Magyar Tudományos Akadémia Wigner Fizikai Kutatóközpontjában megvalósult CERN-adatközpontot csütörtök délután Csillebércen. Az átadáson elhangzott, hogy a 8,5 milliárdos központba negyvenmilliárd forint értékben érkeztek számítógépek. A […]

Friss, ropogós