Regős Péter

Keresés

Regős Péter T-Systems2021 augusztus elsejétől Regős Péter irányítja a T-Systems Kiberbiztonsági központját, melynek elsődleges feladata a kiberbiztonsági portfolió és szakmai tudás összefogása, fejlesztése a cégcsoporton belül, továbbá digitális szolgáltatóként ezen kompetenciák szolgáltatás alapú biztosítása az ügyfelek számára.

Regős 13 éve erősíti a T-Systems csapatát. Villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerezte. Pályafutását a T-Systems elődcégénél a KFKI Rendszerintegrációs Zrt.-nél kezdte 2009 januárjában az it-biztonsági presales csapat tagjaként. A T-Systemsnél töltött eddigi 13 évében több pozícióban is megfordult, széleskörű vezetői és szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, a biztonsági terület folyamatos növekedésének és fejlődésének meghatározó szereplője. A T-Systemshez junior konzulensként csatlakozott, majd 2019-től az it-biztonsági presales üzletág vezetőjeként folytatta pályáját. A terület 2020-ban Menedzselt Biztonsági Szolgáltatások néven kompetenciaközponttá alakult, melynek vezetésére őt kérték fel.


 

Next Post

Béres András Zoltán

hét dec 4 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShare2021 augusztus 1-jétől Béres András tölti be a Technology Presales Division Portfolio Management vezetői pozícióját a T-Systems-nél. Béres tanulmányait elsősorban távközlési és informatikai szakon végezte, majd a Szent István Egyetemen gazdasági mesterdiplomát szerzett. Karrierjét még gyakornokként a Matáv-nál kezdte, majd egy kis kitérő után 2008-ban csatlakozott az Invitel/Invitech-hez, […]
Béres András