Magyar Akkumulátor Szövetség

Keresés

2021 szeptember közepén megalakult a Magyar Akkumulátor Szövetség, a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. részvételével a magyar akkumulátoripari értékláncban tevékenykedő társaságok érdekképviselete és a nemzetközi kapcsolatrendszerének fejlesztése érdekében.

A szervezet célja, hogy elősegítse a magyar akkumulátoripar fejlődését és európai integrációját, továbbá tagjainak érdekében közreműködjön a Magyar Akkumulátor Iparági Stratégia végrehajtásában, az akkumulátoripari értékláncban tevékenykedő társaságok és a program végrehajtásáért felelős kormányzati és intézményi szervezetek közötti szakmai együttműködés biztosításával.

A szakmai szövetség az alapítók szándéka szerint elősegíti majd a magyar akkumulátoripari értéklánc szereplőinek részvételét a jelentősebb magyarországi és nemzetközi projektekben, és az ágazat nemzetközi szervezeteiben, így a European Battery Alliance-ben és az Eit InnoEnergy-ben. A szövetség aktív szerepet kíván vállalni a szervezet az ágazatot érintő magyarországi és Európai Uniós jogalkotási, szabályozási folyamatokban is.

Mindezek mellett fórumot kíván teremteni az akkumulátoriparral kapcsolatos szakmai párbeszédre, szakmai anyagok készítésével, vitafórumok, tájékoztatók szervezésével is.


 

Next Post

Philips B Line 243B1JH

hét dec 4 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareMűszaki adatok Kép/Kijelző LCD panel típusa IPS technológia A háttérvilágítás típusa W-LED rendszer Panel mérete 23,8″-es/60,5 cm-es Kijelző bevonata Csillogásvédelem, 3H, fátyolos hatás: 25% Tényleges képfelület 578,04 (H) x 296,46 (V) Képformátum 16:9 Maximális felbontás 1920 x 1080, 75 Hz-en* Képpontsűrűség 93 PPI Válaszidő (tipikus) 4 ms (szürkétől […]
ZX-81