Válasz mindenkinek, avagy így kerüljük el a leggyakoribb e-mail küldési bakikat! II.

Az e-mail továbbra is az egyik elsődleges kommunikációs csatorna, mind személyes, mind szakmai életünkben. Mégis, gyakran kárt okozunk magunknak az e-mailek használata során. Íme a leggyakoribb hibák, amelyeket az e-mailekkel kapcsolatban elkövetünk, és hogy mit tegyünk azért, hogy elkerüljük őket.

Az e -mail létrehozásakor a „Címzett” mezőn kívül egy „Másolatot kap” opció is található: : A „Másolatot kap” funkció jelentése: „indigómásolat”, és lehetővé teszi az elsődleges címzetteken kívül további címzettek megadását az e -mailben, akiknek általában csak tájékoztatás céljából szánjuk az üzenetet. Ha valakitől e -mailt kapunk, és a másolatban több címzett is szerepel, el kell döntenünk, hogy hogyan szeretnénk válaszolni: kizárólag a feladónak, vagy a „Válasz mindenkinek” opció választásával mindazoknak, akik szerepeltek az e-mail címzettjei között. Ha a válasz személyes hangvételű, esetleg érzékenyebb adatokat tartalmaz, akkor valószínűleg csak a feladónak szeretnénk válaszolni. Azonban legyünk óvatosak, ugyanis nagyon könnyű véletlenül a „Válasz mindenkinek” gombra kattintani, ami azt jelenti, hogy üzenetünket az e-mail eredeti címzettjei közül mindenki megkapja! Ismételten tehát: bizalmas e-mail küldése előtt mindig ellenőrizzük, hogy a megfelelő címzetti kör kapja-e meg a levelet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Évi 4,5 tonna műanyagot takarít meg a Hisense

hét nov 8 , 2021
Jia Shaoqian a vállalat elnöke a G20 klímacsúcs és a COP 26 konferenciával egy időben szervezett CNBC ESG csúcstalálkozón elmondta, hogy egy-egy tévésorozatot gyártásánál a készülékek teljes hőelvezető rendszerét optimalizálják, csökkentik a tévék hátlapjának vastagságát, ezáltal évente 4626 tonna műanyagot takarítanak meg, ami 514 millióval kevesebb műanyag zacskó felhasználásával egyenértékű. […]
Hisense televizio

És még ez is...