CitySIM

Keresés

A CitySIM egy virtuális mobilszolgáltató, amit a világ kétszáz országában, 380 hálózaton hálózaton használhatnak az utazók hanghívásra, sms küldésre/fogadásra, vagy internetezésre. A feltöltőkártyás szolgáltatás pontosan kiszámíthatóvá teszi a külföldi költségeket, előre tervezhető a felhasználás és a költség. A teljes körű mobilszolgáltatás minden megszokott funkciót magába foglal, sőt, még többet! A rugalmas felhasználási feltételekkel tesszük még kényelmesebbé a használatot: Nincs havidíj, nincs éves díj, nincs kötelező feltöltés, nincs szerződés. Az eSIM kártya és az egyenleg soha nem évül el, amíg a felhasználó két évente legalább egyszer használja az eSIM kártyáját. Az adatforgalom használható csomaggal vagy csomag nélkül. Az adatcsomagok harminc napig felhasználhatóak (1, 2,, 3, 5 és 10 GB) és akár több országban is felhasználható a csomagban foglalt adatmennyiség, így ideális hajóutaknál és körutaknál is.

A CitySIM a Fun in Europe LLC (111 Washington Avenue Ste 703, Albany, New York 12210) védjegye. A társaságot 2009-ben alapították, és az Egyesült Államokban található New Yorkban. A cég fő tevékenysége eredetileg az Egyesült Államokba irányuló beutazási tevékenység volt. Közel két évnyi tervezés és fejlesztés után a színfalak mögött 2013 január elsején elindították a CitySIM telekommunikációs szolgáltatásokat a nagyközönség számára. Ez a cég folyamatosan bővülő részlege.


Tags:

Next Post

SES S.A.

sze márc 20 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA SES S.A. luxemburgi műholdas és földi távközlési hálózat-szolgáltató, amely világszerte video- és adatkapcsolatot biztosít a műsorszolgáltatóknak, a tartalom- és internetszolgáltatóknak, a mobil- és vezetékes hálózat-üzemeltetőknek, a kormányoknak és az intézményeknek. Ambiciózus jövőképének keretében a SES a Föld minden szegletében lenyűgöző élmények nyújtására törekszik, amit a legkiválóbb minőségű […]
ZX-81