SES S.A.

Keresés

A SES S.A. luxemburgi műholdas és földi távközlési hálózat-szolgáltató, amely világszerte video- és adatkapcsolatot biztosít a műsorszolgáltatóknak, a tartalom- és internetszolgáltatóknak, a mobil- és vezetékes hálózat-üzemeltetőknek, a kormányoknak és az intézményeknek. Ambiciózus jövőképének keretében a SES a Föld minden szegletében lenyűgöző élmények nyújtására törekszik, amit a legkiválóbb minőségű videótartalmak sugárzása és világszerte zökkenőmentes összeköttetés biztosítása révén kíván elérni. A tartalomközvetítési megoldások globális piacvezetőjeként a SES üzemelteti a világ egyetlen – a globális lefedettség és a kiemelkedő teljesítmény egyedi kombinációját nyújtó – multiorbitális műhold-konstellációját, többek között a közepes magasságú Föld körüli pályán keringő, a piacon már bevált, alacsony késleltetési idejű O3b rendszert.

A hatalmas, intelligens felhőalapú hálózatot kiaknázva a SES kiváló minőségű közvetítési megoldásokat biztosít a szárazföldön, a tengereken vagy a levegőben egyaránt, miközben megbízható partnerként szolgálja ki a világ vezető telekommunikációs cégeit, mobilhálózat-üzemeltetőit, a kormányzatokat, a konnektivitás- és felhőszolgáltatókat, a műsorszolgáltatókat, a videóplatform-üzemeltetőket és a tartalomtulajdonosokat. A SES videóhálózatához több mint 8 650 csatorna tartozik, így páratlanul nagy lefedettségével 361 millió háztartás számára biztosít felügyelt médiaszolgáltatásokat mind a lineáris, mind a non-lineáris tartalmakat lefedően. A vállalatot a Párizsi és a Luxemburgi Értéktőzsdén jegyzik (tőzsdei azonosító: SESG).

Leányvállalatok: SES Sirius, Ses Astra 1Kr S.ÀR.L., SES Broadband Services, ASTRA Benelux BV


 

Tags:

Next Post

Ransomware

sze márc 20 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA zsarolóvírus (ransomware) olyan kártékony szoftvert, amelynek az a célja, hogy valamilyen módon használhatatlanná tegye a felhasználók informatikai eszközein tárolt adatokat, amelyeket azután csak váltságdíj megfizetése esetén tesz újra elérhetővé. Az ilyen típusú károkozók néhány közös jellemzője, hogy titkosítják az állományokat, zsaroló üzenet jelenítenek meg, majd határidőt szabnak […]
ZX-81