Szerzői jogsértés az amerikai börtönökben?

bortonA USAWarez.com és a USATorrents.com oldalak üzemeltetője, Richard Humphrey 2010 áprilisában kapott 29 hónapos jogerős börtönbüntetést szerzői jogsértések miatt. A férfi arról számolt be, hogy a börtönökben rendszeresek a szerzői jogsértések. Előfordult például, hogy A Wall Street farkasa, s a Pofázunk és végünk című filmeket vetítették le, ráadásul jóval a hivatalos DVD-premier előtt. Az egykori oldalüzemeltető képmutatással vádolta meg a hatóságokat.

Az egykori platformüzemeltető szavai nem maradtak következmények nélkül, a Logain Correctional Institution ugyanis közölte, hogy vizsgálat indult az ügyben, de még nem találtak bizonyítékokat a Humphrey által elmondottakra. Egyetlen fegyőr vagy rab sem hívta fel a figyelmet szerzői jogsértésekre — írja a hamisitasellen.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

159-en szeretnének angyallá válni

ked máj 27 , 2014
Lezárult a Vodafone Magyarország Alapítvány által hetedik alkalommal meghirdetett Főállású Angyal Program jelentkezési időszaka. A pályázatra 159-en jelentkeztek. A jelöltekre mostantól június 6-ig lehet szavazni a Vodafone Felelősségvállalás Facebook-oldalán, a Főállású Angyal 2014 alkalmazáson keresztül. „A programok fele regionális jellegű, negyven százaléka kötődik Budapesthez vagy Pest megyéhez, tíz százalék pedig országos. A […]

És még ez is...

Friss, ropogós