A Telekom Magenta 1 ügyfeleinek száma meghaladta a százezret

Magenta1A Magyar Telekom 2015 augusztusában bevezetett Magenta 1 integrált kedvezménycsomag ajánlata a felülmúlta a társaság várakozásait: az előfizetők száma már meghaladta a százezret.

A Magyar Telekom integrált kedvezménycsomagjával -legalább is a társaság közleménye szerint- mindent elérhetővé tesz, amire az egy háztartásban élőknek szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatást. A csomag ügyfelei körében végzett fókuszcsoportos felmérése szerint az ügyfelek különösen értékelik, hogy minden vezetékes és mobil szolgáltatást kényelmesen, egy kézből kapnak meg, együtt még kedvezőbb áron. A kedvezménycsomag – különösen a férfiak körében – legkedveltebb eleme a TVGO szolgáltatás, amelyet a megkérdezettek egyharmada akár napi szinten is használ, tévézési szokásaikat ez a lehetőség teljesen átalakította. Az ügyfelek további fontos előnyként említik a kedvezménycsomagban foglalt vezetékes telefon szolgáltatás nyújtotta szabadságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobiltelefont lopott a tini lány, persze lebukott

hét nov 14 , 2016
ShareTweetPinShareA rendőrök egy 16 éves tiszanánai lakost gyanúsítanak. A Hevesi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 16 éves tiszanánai lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú lány megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. április 24-én a délelőtti órákban egy tiszanánai oktatási intézményből ellopott egy mobiltelefont. A […]

És még ez is...