Okostévéket dobott piacra a TCL

Android-TVA TCL Electronics bemutatta új TV-szériáját. A C szériának három tagja van, amelyek mindegyike okoseszköz, 4K-s képmérettel.

A TCL Electronics C szériájának okostévé-készülékei (C72, C72+, C82) 43 és 75 inch közötti méretben kaphatóak. Ezek mellé külön vásárolható meg a TS8132 típusú hangrendszer. A TCL C szériája a legújabb Quantum Dot technológiát használja, ami a gépi tanulással és az AiPQ motorral kiegészülve milliárdnyi különböző színt és formát képes megjeleníteni — áll a gyártó közleményében. A C82-es típusban MINI-LED-ek ezrei dolgoznak, így fényereje, részletgazdagsága és kontrasztja egészen kivételes – még a legsötétebb képeken is minden részletet képes megjeleníteni. A C72+ QLED technológiával és Android TV-vel érkezik. Ez az eszköz a gyors képek megjelenítésére specializálódott – 100 Hz-es natív kijelzőjén a sportok és az akciófilmek is akadozásmentesen jelennek meg. A C82 is ilyen kijelzőt használ, míg a C72-ben (szintén QLED, Android TV-vel) Motion Clarity technológia dolgozik a mozgások hibátlan megjelenítésén. A C széria modelljei minden HDR formátumot támogatnak, így a 4K HDR TV-k teljes kapacitását kihasználhatják a felhasználók. Sőt, a C72+ és C82 modellek 4K HDR Dolby Vision IQ technológiája a képet folyamatosan a szoba fényviszonyaihoz igazítja. A Game Master Pro funkció pedig a játékélmény új dimenzióját ígéri: ezek a készülékek másodpercenként 120 képkockát képesek megjeleníteni 4K minőségben. A C széria darabjai egytől egyig okoseszközök, a legújabb Android TV-vel, beépített Google Asszisztenssel. Hanggal is irányíthatóak, Alexával és Google Duo-val is kompatibilisek. Ennél a szériánál tehát a felhasználón múlik, hogy mennyivel szeretne túllépni a klasszikus tévézés keretein – a lehetőségek adottak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megfelelően teljesültek a hazai startup-cég felvásárlásakor előírt versenyhatósági kötelezések

sze aug 11 , 2021
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata szerint a felek teljesítették a CodeCool Kft. befektetési szerződésének hatóság által elrendelt módosításait. A GVH 2019 elején hagyta jóvá két tőkealap közös irányításszerzését a CodeCool Kft., az informatikai képzési szolgáltatások piacának egyik startup cége felett. A tranzakció során a felek olyan feltételekben állapodtak meg, amelyek […]
Gazdasági Versenyhivatal

És még ez is...