Majzik az Invitel vezérkarában

Majzik-Ferenc-InvitelNyár közepétől új vezetővel bővült az Invitel menedzsmentje. A távközlési társaság Majzik Ferencet nevezte ki a lakossági és kisvállalati értékesítési csapat élére. Majzik mintegy két évtizedet töltött el a hazai távközlési piacon, ahol számos nagyvállalatnál dolgozott különböző vezetői pozíciókban. Ez időszak alatt lakossági és kisvállalati ügyfelekkel egyaránt foglalkozott, megismerve igényeiket, problémáikat, széleskörű szakmai tapasztalatokra tett szert a hatékony ügyfélkiszolgálás és az értékesítés területén. Az Invitelnél a 45 éves szakember feladatkörébe tartozik az üzlethálózat, a door-to-door viszonteladói hálózat és a telesales csapat irányítása, emellett – szintén beosztása alá rendelve – egy értékesítés támogatási és egy elemzési csoport segíti munkáját.

Majzik a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd tanulmányai befejezését követően a Pepsi Cola Hungary Kft. értékesítési osztályán helyezkedett el. A 45 éves szakember távközlési tapasztalatait a Magyar Telekomnál szerezte, ahol 1998-tól több mint tíz évig dolgozott értékesítési területen különböző vezetői pozíciókban. Ezt követően, 2011-től 2015-ig a Telenornál előbb régióvezetői, majd kisvállalati értékesítési vezetői feladatkört látott el, az Invitelhez történő csatlakozása előtt pedig a T-Systems Magyarország Zrt. tanácsadó-értékesítési projektvezetőjeként tevékenykedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az olimpikonoknak duplán jó

hét aug 8 , 2016
A riói olimpikonok kétszeresen is jól jártak: egyrészt mert részt vehetnek az Olimpián, másrészt mert az elért eredményüktől függetlenül egy kiváló telefont kaptak ajándékba. Ugyanis a nyitóünnepség előtt a Samsung Electronics, az olimpia hivatalos partnere a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában, a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) együttműködésben 12 500 darab […]
Samsung

Friss, ropogós