Magyar nyelvű rendszerrel erősít az iBanFirst

Henrik Gergely az iBanFirstA 2013-ban alapított belga székhelyű, a Magyar Nemzeti Bank piacfelügyeleti nyilvántartásában 2017. május óta szereplő iBanFirst rendszere már magyar nyelven is elérhető.

A deviza forgalommal rendelkező vállalatoknak komoly terhet jelent, hogy a hagyományos banki szolgáltatások során hosszú és költséges folyamat a deviza tranzakció. A fintech forradalomnak köszönhetően azonban az igény után, megérkezett a megoldás is a határokon átívelő tranzakciók költséghatékony és átlátható lebonyolítására. A belga székhelyű iBanFirst rendszere már magyar nyelven is elérhető, és már több száz hazai vállalkozás nyitotta meg üzleti számláját. Az iBanFirst az Európai Unió egész területén engedélyezett pénzügyi társaságként van jelen, Európa-szerte ügyfelek ezreit szolgálja ki. A PSD2 alapján pénzforgalmi intézményként engedélyezett és szabályozott, AISP és PISP akkreditációval rendelkezik, a SEPA által elismert és a SWIFT tagja.

“Az iBanFirst kifejezetten vállalati ügyfeleknek nyújt határon átnyúló fizetési tranzakciót. kijelölt magyar kapcsolattartót biztosítunk, aki nem csupán a számlavezetéssel kapcsolatos kérdésekben, hanem a komplett deviza stratégia kialakításában is támogatja az ügyfeleket. Az átlátható és előre kalkulálható költségek mellett kedvezőbb árfolyamot biztosítunk a hagyományos bankoknál és nincs tranzakciós illeték sem. Egy SEPA utalás például (EU-n belüli eurós utalás) 0,5 € tétel mérettől függetlenül“ – mondta Henrik Gergely az iBanFirst számlamenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre megalakult a Digitális Turizmus Szövetség

szo júl 10 , 2021
Utazás- és rendezvényszervezők, szállásadók, vendéglátók, valamint számos érdekképviselet részvételével megalakult a Digitális Turizmus Szövetség (DTSZ) – közölték az alapítók. A szövetség az informatika és infokommunikáció, valamint a turizmus-vendéglátás együttműködését szorgalmazza, mivel – mint írták – más ágazatokhoz képest gyenge a belföldi idegenforgalom digitális felkészültsége. A járvány után, a fenntartható turizmus […]
Rasztovits Dávid