Kirándulást nyerhet a Szilícium-völgybe

Damien-PerillatA PayPal Magyarországon és 20 másik európai piacon is elindítja a PayPal Influencers Contest 2015 nevű kezdeményezését. A verseny lehetőséget teremt, hogy az online területre szakosodott vállalkozások összemérhessék tudásukat, és áttekintést nyújt számukra arról, hogy mekkora befolyással rendelkeznek az e-kereskedelem területén. A program ösztönzi a vállalatok közötti kapcsolatfelvételt, valamint elősegíti a gyors, kényelmes és biztonságos fizetési megoldások terjedését a közép-kelet európai régióban. A győztes vállalat két munkatársa San Joseban, a PayPal kaliforniai székhelyén vehet részt négynapos exkluzív mesterkurzuson. A díj fedezi az utazás, a szállás, a biztosítások és a kurzus költségeit. A versenyben a második és harmadik helyezett is kecsegtető díjakra számíthat.

„Vállalatunk az online ügynökségeket és a rendszerintegrátor szolgáltatásokat nyújtó cégeket partnerének tekinti abban, hogy a kereskedők számára elérhetővé tegyük a gyors, biztonságos és kényelemes fizetési szolgáltásainkat. A PayPal Influencers Contest kiváló lehetőség, hogy ezek a cégek egyszerre növelhessék ismertségüket és ügyfeleik értékesítési eredményeit” – mondta el Damien Perillat, a PayPal közép-európai piacokért felelős ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Felejtsd el a Bluetooth billentyűt és egeret!

ked febr 10 , 2015
Az ATEN márka leginkább a kis-, és középvállalkozásokat, illetve nagyvállalatokat is kiszolgálni képes kapcsolóiról közismert az informatikusok körében. Ennek ellenére vannak kifejezetten egyéni felhasználásra tervezett eszközeik is. Ilyen például a közelmúltban bejelentett ATEN CS533 Tap elnevezésű készüléke, amely egyszerre két Bluetooth eszközhöz és egy számítógéphez biztosít hozzáférést, egy USB csatlakozós billentyűzettel […]

És még ez is...