Megújult a Nickelodeon weboldala

nikkelodeonAlapjaiban újult meg Magyarország egyik legnépszerűbb gyerekcsatornájának honlapja, a Nickelodeon.hu. Letisztultabb dizájn, megújult struktúra és friss tartalmak várják a látogatókat az oldalon, amely nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően. Sőt, a weboldalon ezentúl kiemelt pozícióban olvashatóak a Nickelodeon legmenőbb sorozataival kapcsolatos friss hírek is — áll a társaság közleményében.

Vélemény
A csatorna és a honlapja is maga az elemi borzalom. Őszintén, egy gyerekeknek szóló honlapon mit keresnek az olyan „hírek”, mint például az, hogy BTR Carlos Pena megnősült!? Miért kell már a gyerekeket is bulvárhírek olvasására szoktatni? A friss hírekről meg csak annyit, amennyi a képünkön látszik.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vodafone Firsts: Weisz Fanni az úttörő

csü jan 16 , 2014
ShareTweetPinShareA Vodafone Firsts program lényege olyan kezdeményezések támogatása, amelyeket először valósítanak meg mobiltechnológia alkalmazásával. Magyarországon a hallás sérült modell, Weisz Fanni lesz a Firsts program első résztvevője. A Főállású Angyalként a Hallatlan Alapítványnál dolgozó siket modell célja hogy az alapítvány segítségével szeptembertől kezdődően három siket gyereket halló közösségbe integráljon, a […]

És még ez is...