Kezdjünk hímivarsejtet termelni, legeljünk borbálafüvet!

Csides-Kata-szexualpszichologusEgyre több fiatal férfi, köztük rengeteg informatikus küzd potenciazavarokkal. A libidócsökkenés hatásai a 65 év feletti korosztálynál a leggyakoribb, de a stresszes életmód hatására bármely életkorban kialakulhat. Már az ókori görög és római korban a férfiak tudták a megoldást problémájukra, a borbálafű fogyasztásával növelték lecsökkent libidójukat. Most ismét ez a növény kínál megoldást, ugyanis könnyen elérhető, természetes hatóanyagról van szó, aminek rendszeres használatával újra csodák történnek a hitvesi ágyakban. Statisztikák szerint Magyarországon jelenleg négyszázezer férfi küzd teljesítési gondokkal szexuális téren.  Csides Kata szexuálpszichológus a stresszt és a kimerültséget nevezte meg első számú kiváltó oknak azzal kapcsolatban, hogy egyre több férfi küzd szexuális zavarokkal.

“Egy olyan felpörgetett világban élünk, a férfiakon akkora a nyomás, hogy estére teljesen kikészülnek, s ez libidó problémákat okoz. A másik gyakori probléma, hogy a média azt sugallja a férfiaknak, hogy az az igazi férfi, aki hatalmas szerszámmal rendelkezik, mindig kész a „bevetésre”, ő a lepedő ördöge. A férfiaknál sokat számít, hogy milyenek az ágyban, ettől érzik magukat férfinak, és ha adott hölgy elégedetlen, akkor az önértékelés folyamatosan romlik és a végére ott tartunk, hogy folyamatos fél hat van, és nem lehet feltornászni már hat órára” – magyarázta a szexuálterapeuta. Szerencsére hozzátette, pánikra semmi ok, a virágzó borbálafű rendszeres fogyasztása serkenti a szexuális aktivitást, jó hatással van a hímivarsejt termelődésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Siemens: egymilliárd euró startupokra

ked júl 5 , 2016
A Siemens 2016. október 1-jei hatállyal önálló szervezeti egységet hoz létre azzal a céllal, hogy erőteljesebben támogassa a formabontó, diszruptív elképzeléseket és felgyorsítsa a technológiai fejlesztéseket. A szervezeti egység a „next47” nevet kapta, amely a vállalat 1847-es alapítására utal. A next47-en keresztül a Siemens összekapcsolja a startup világra jellemző agilitást, […]
startup