Két csaló ukránt fogtak derék rendőreink

bilincsElfogták egy online csalásokra szakosodott bűnbanda ukrán vezetőjét. Megfogták a szervezésben résztvevő társát és több pénzmosót.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy december 14-én több helyszínen fogták el a feltételezett elkövetőket. Az összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád megyei nyomozók, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ vett részt. A rendőrök a két külföldi gyanúsítottat vettek őrizetbe, a bűnbanda vezetőjét és ugyancsak ukrán társát. Ellenük csalás, társaik ellen pedig pénzmosás elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség az ügyben november 15-én is elfogott több embert, és az azóta elvégzett nyomozás eredményeként szervezték a mostani összehangolt akciót.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kína: Nagy októberi mobiltelefon-eladások

csü dec 21 , 2023
ShareTweetPinShareKínában éves összevetésben 19,7 százalékkal, 29,16 millióra nőttek a mobiltelefon-eladások októberben. A kínai Ipari és Információtechnológiai Minisztérium tudományos központja, az Informatikai és Kommunikációs Kutatóintézet adatai szerint továbbra is a helyi márkák uralták a piacot: a kínai gyártók 18,01 millió telefont szállítottak ki, 7,2 százalékkal többet a tavaly októberinél. A vizsgált […]
kína okostelefon

És még ez is...