Itt az LG V30 okostelefon

Az LG Electronics bemutatta az LG V30-as okostelefont, a cég csúcskategóriás V szériájának legfrissebb tagját.

Az LG V30 a V szériás készülékek erősségeire épít, teljesen új mobilos élményt és számos multimédia-funkciót kínálva a felhasználóknak. Az új V30 iparági innovációk sorát vonultatja fel: a mobilpiac első F1.6-os rekeszidejű kameráját és Crystal Clear üveglencséit; a Cine Video módot, amellyel filmminőségű videókat készíthetünk; az első OLED FullVision kijelzőt; a Google személyi asszisztensét és hangfelismerő funkcióját, valamint prémium hangminőséget.

Az LG V30 az OLED FullVision kijelző erősségeire épít egy meglepően kompakt, vékony és könnyű készülékházba költöztetve. Bár a 18:9 képarányú, 2880×1440 pixel felbontású OLED FullVision kijelző épp 6 hüvelykes, a V30 8 mm-rel rövidebb és 3 mm-rel keskenyebb az elődjénél, ami biztosabb és kényelmesebb fogást nyújt. 7,3 mm-es vékonyságával és 158 grammos súlyával a V30 a legkönnyebb okostelefon a hathüvelykes vagy annál nagyobb kijelzőjű telefonok kategóriájában. Az elő- és hátlapot borító edzett üveg a szélek mentén végig lekerekített, ami karcsú, kompakt hatást kölcsönöz a készüléknek.

A kettős kamerarendszer, amely egy 16MP-es normál látószögű és egy 13MP-es széles látószögű kamerából áll, kisebb, mint a V20 kameramodulja, melynek köszönhetően a V30 hátoldala szinte teljesen lapos. Az egyenletes és éles képek érdekében az elsődleges, normál látószögű kamerát optikai képstabilizátor (Optical Image Stabilization, OIS), elektronikus képstabilizátor (Electronic Image Stabilization, EIS) és egy hibrid autofókusz támogatja, amely mind a lézeres, mind pedig a fázisérzékelő autofókuszt magába foglalja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Spéci backdoor programot fedezett fel az ESET

hét szept 4 , 2017
Új, a Turla hackercsoport által használt fejlett backdoor programot fedezett fel az ESET. A Gazer nevű programmal 2016 óta támadják az európai intézményeket, elsősorban nagykövetségeket és konzulátusokat, illetve az ott dolgozó diplomatákat. Az évek óta európai kormányokat és nagykövetségeket célzó Turla kibercsoport watering hole és adathalász akciókkal támadja áldozatait. Az […]
hacker