Ezek lesznek a karácsony slágerei: okoskütyük

okostelefonAz Extreme Digital értékesítési adataiból kiderül, hogy milyen küytük lehetnek az idei karácsony slágerei.

Idén is rendkívül népszerűek maradtak az olyan olcsó fitneszpántok, amelyek lépésszámlálásra, az alvásciklus monitorozására és pulzusmérésre alkalmasak, pedig húszezer forint alatti áron hazavihetők. Az okosórákat ennél többre is lehet használni: például jelzik az okostelefonon bejövő hívásokat, üzeneteket, illetve a készülék elővétele nélkül lehet irányítani róluk például a zenelejátszást. Az okosórák közül idén az ötvenezer forintnál olcsóbb típusokat vásárolták a legtöbben.

Az eladási adatok alapján arra lehet számítani, hogy sokan kapnak majd ajándékba Bluetooth-hangszórókat karácsonyra. Ezek már tavaly is rendkívül jól fogytak, az idén azonban a jobb hangzást biztosító prémium modellek jóval népszerűbbé váltak. Nagyon népszerűek az otthonokba szánt okoseszközök közül a wifis biztonsági kamerák is, amelyek segítségével számítógépről vagy okostelefonról bármikor megnézhetjük, minden rendben van-e otthon. Idén már húszezer forint alatti áron elérhető márkás, éjjellátó funkcióval bíró kamera is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gigabites internet: A Magyar Telekom kezdi utolérni a DIGI-t

hét nov 7 , 2016
A Magyar Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol az optikai hálózat már kiépítésre került. Jelenleg több mint félmillió olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító […]
internet

És még ez is...