Gigabites internet: A Magyar Telekom kezdi utolérni a DIGI-t

1

internet-sebessegA Magyar Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet azokon a területeken, ahol az optikai hálózat már kiépítésre került.

Jelenleg több mint félmillió olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító NetMánia 1000* szolgáltatást, és a vezetékes optikai nettel ellátott terület nagysága folyamatosan növekszik a hálózatfejlesztési projekteknek köszönhetően. Az 1000 Mpbs sebességű netre mind új előfizetők, mind valamely NetMánia csomagot már most is használó, mind Magenta 1-gyel rendelkező ügyfelek válthatnak.

Az 1000 Mpbs sebességű net a vállalkozások számára is előnyös, hiszen a nagyobb le- és feltöltési sebesség még nagyobb stabilitást, és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé úgy, hogy a sávszélesség egyszerre több eszköz között is szétosztható. Az optikai hálózaton nyújtott egy gigás internetet a Magyar Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is. A nagyvállalatok és intézmények kiszolgálásában az 1000 Mpbs sebességű vezetékes internet-szolgáltatást is tartalmazó üzleti megoldásokkal a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország működik közre.

*A NetMánia 1000 díjcsomag esetében a kínált letöltési sebesség 1000 Mbit/s, a kínált feltöltési sebesség 200 Mbit/s. A garantált letöltési sebesség 300 Mbit/s, a garantált feltöltési sebesség 50 Mbit/s.

One thought on “Gigabites internet: A Magyar Telekom kezdi utolérni a DIGI-t

  1. …azt soha nem fogja, mert a telekomnál sok főnök zsebét ki kell tömni. Szóval a garantált fel/letöltési sebesség jóval elmarad a digijétől, ráadásul baromi drága a digihez képest, s nincs fix ip sem. A telekom 1 dologban jár az élen, ez kínálja a legdrágábban a szolgáltatásait (ha kínálja, mivel fix ip nincs is…).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

450 megabites mobilinternet Gödöllőn

hét nov 7 , 2016
A Magyar Telekom másodpercenként 450 megabit (Mbps) sebességű mobilinternetet kapcsolt be pénteken Gödöllőn, az országban elsőként. A társaság azt is közölte, hogy egy éven belül csaknem az összes kistelepülésen elérhetővé teszi a 4G technológiát. A Magyar Telekom közleménye szerint a frekvenciatenderben vállalt kötelezettségeivel összhangban 2017 novemberig közel az összes ezer-hatezer […]
internet