A Vodafone ahol elindul, nyer

diegomassiddaA Vodafone Magyarország három pályázattal indult a tavaly ősszel meghirdetett 3 Jó Cselekedet versenyen, amelyen három kategóriában három díjat ítélt oda a vállalat számára a zsűri. A Hordozható Mobilhálózat program a „Legnagyvonalúbb jó cselekedet” kategóriában első, míg a „Legkreatívabb jó cselekedet” kategóriában második helyezést ért el, a Belső Főállású Angyal projekt pedig a „Legzöldebb jó cselekedet” kategóriában lett ezüstérmes. Az idén első alkalommal megrendezett versenyre több mint ötven pályázat érkezett.

A nagyvállalatok tevékenysége a társadalomra, a gazdaságra, és a kultúrára egyaránt jelentős hatást gyakorol. A társadalmi jelenlét egyben kötelezettséget is jelent, megköveteli, hogy az üzleti tevékenység olyan értékeket is hordozzon, amelyek hasznosak a szűkebb és tágabb környezet számára — mondta Diego Massidda, a Vodafone vezérigazgatója. (Próbáltuk kideríteni, hogy a versenyen kik, mely cégeket díjazták, de a szervezők által elkészített, s nagyon szép weboldalra ezt eddig nem sikerült feltenniük. A -szerk- megjegyzése.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van-e előre az informatika meghatározó és új trendjeit mellőző cégek számára?

ked jan 27 , 2015
Amelyik cég nem foglalkozik az informatika meghatározó trendjeinek beépítésével a mindennapi működésébe, az előbb-utóbb komoly problémákkal néz szembe — állítja Marton László, az Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatója. Véleménye szerint szerencsésebb, ha a vállalatok inkább az üzletmenetükre koncentrálnak az informatika kialakítását, üzemeltetését pedig hozzáértő cégekre bízzák, például az Invitelre. – Nemrég […]

Friss, ropogós