Csatlakozz okosan: így lesz biztonságban a telefonod II.

wifiMivel a telefonunk egyre inkább az életünk központi egységévé válik, egyre bizalmasabb adatokat, fájlokat tárolunk rajta. Ezért fontos, hogy a biztonsági intézkedések lépést tartsanak a fejlődéssel. Íme, egy újabb tipp, hogyan előzheted meg, hogy feltörjék a telefonodat.

Akármennyire is csábító az ingyen wifi, mindig figyelj arra, hogy nyilvános hálózaton ne lépj be olyan felületekre, ahová személyes adatot vagy jelszót kell megadni: ne vásárolj, ne online bankolj és ne jelentkezz be az e-mail- és social média fiókjaidba. A hekkerek az ingyenes wifi hálózatokon keresztül könnyűszerrel hozzáférhetnek a bankszámládhoz, levelezéseidhez, személyes adataidhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sosem látott versenyben nyert a Freedom-Tech

csü aug 25 , 2016
ShareTweetPinShareAz újlengyeli székhelyű Freedom-Tech Informatika Kft. nyerte a Károli Gáspár Református Egyetem informatikai eszközök (részleteket lásd lenn. A -szerk- megj.) beszerzésére kiírt tenderét. A szerződés eredetileg becsült összértéke: nettó 35,5 millió forint volt, de a hit erejének, és a vad versenynek köszönhetően ez végül 18 241 460 forintra szelídült. A […]

És még ez is...