Btel: ötvenmilliós alaptőke-emelés

pengoÁprilisban összesen 53,5 millió forint összegben emelt alaptőkét a Business Telecom Nyrt. (BTel) – közölte az alternatív távközlési szolgáltató a tőzsde honlapján. A több ütemben végrehajtott alaptőke-emelésről a társaság márciusi közgyűlésén döntöttek, a legutóbb április 30-án 10,5 millió forint értékben emelték az alaptőkét. Ezzel a BTel alaptőkéje 989 465 100 forintra nőtt.

A BTel a februárban közölt előzetes eredménykimutatása szerint 2013-ban 4,32 milliárd forint árbevételt ért el az előző évi 3,55 milliárd forint után. Üzemi eredménye tavaly 767 millió forintra nőtt a 2012. évi 333 millióról. Az elmúlt évet 859 millió forint adózás utáni eredménnyel zárta, míg 2012-ben hatvanmillió forint volt a nyeresége — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Díjazták a Digitális világ tanárait

sze máj 7 , 2014
Kihirdették a Digitális világ tanára pályázat nyerteseit. Óvoda kategóriában Kávai Andrea, a Kincskereső Napközi Otthonos Óvoda pedagógusa, általános iskola kategóriában Tusorné Fekete Éva, a Gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa ért el első helyezést. A kreatív különdíj kategória nyertese Percs Kriszta lett, a budapesti Széchenyi István […]
tanár

Friss, ropogós