A Veritas már a saját lábára állt

istenbenazigazsagA Symantec a közelmúltban jelentette be, hogy végleges megállapodást kötött a The Carlyle Group által vezetett befektetői csoporttal adatmentési és -tárolási részlege, a Veritas értékesítéséről. A Veritas önálló működése 2015. október 3-án indult, a nyolcmilliárd dollár értékű tranzakció várhatóan 2016. január 1-ig zárul le.

A tranzakció célja a Veritas értékének és bevételeinek további növelése, az adósságok rendezése. Ezen kívül a vállalat vezető szerepre törekszik a következő generációs adatkezelési megoldások területén, növelné piacvezető pozícióját meglévő termékeinek piacán, valamint nagy hangsúlyt fektetne a Veritas mint hardverfüggetlen szoftvergyártó előnyeinek kommunikációjára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét ingyen internetezhetnek a hipernetesek

csü okt 8 , 2015
A Telenor az idén ötödik alkalommal szervezi meg a nagy személyes találkozást és játékát, amelynek keretében a vállalat négyszáz dolgozója az ország húsz forgalmas pontján – budapesti plázák mellett többek közt győri, szolnoki, szegedi, kecskeméti és debreceni bevásárlóközpontokban – találkozik a meglévő és potenciális ügyfelekkel. A bónusz, hogy ezen a napon […]

És még ez is...