Átverés? Pályázat ingyenes informatikai eszközökre

11

A TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű számítógép, multifunkciós eszköz, tablet PC és nyomtató ingyenes kiosztására. A számítógépek használtak, Pentium 4 és Core duo típusúak, különböző teljesítményűek. Teljes konfigurációkban kerülnek kiosztásra (monitor, egér, billentyűzet, kábelek). A multifunkciós eszközök újak, HP típusúak (másoló, szkennelő, nyomtató). A Tablet PC-k újak: Apad 7 tip. Tablet PC, android operációs rendszer, 4GB, 256MB, camera, wifi, 8650 replacement tablet. (Ha a felajánlónál a pályázat lejártáig típuscsere történik, a korszerűbb típus kerül kiosztásra). Az új számítógépeken a gyártó által telepített Android operációs rendszer fut. A használt gépekre magyar nyelvű operációs rendszert (Ubuntu Linux) és irodai programcsomagot telepítenek, így azok még hosszú évekig képesek az irodai feladatok tökéletes ellátására, mindamellett alkalmasak Windows operációs rendszerek futtatására is, ahol ezek jogtisztán rendelkezésre állnak. Egy pályázatban minden eszközből maximum két darab pályázható. A pályázat részletei itt olvashatóak. A pályázat szépséghibája, hogy a pályázás feltétele egy alapítvány 4000 forintos támogatása. Aki mégis úgy gondolja, hogy még így is megéri pályáznia, nagyon alaposan olvassa el a pályázati feltételeket! A tizenegy állami adatbázison alapján dolgozó www.feketelista.hu feketelistáján szerepel, a pályáztató cég, ezért fokozott óvatosságot javaslunk a kedvező ajánlaton könnyen elcsábuló olvasóinknak.

11 thoughts on “Átverés? Pályázat ingyenes informatikai eszközökre

 1. Tévedsz, nem állunk semmiféle kapcsolatban a feketelista.hu-val. Ellenben érdekelne, neked miért fáj, ha lennénk.

 2. Megint egy kéretlen feketelista.hu reklám. 😀

  Jól nyomjátok fiúk! Sok balek meg nem is vágja, hogy az egész cikk egy fizetett hirdetés amiben a feketelista.hu-ra terelitek az embereket. 😀

 3. A mi alapítványunk nyert két számítógépet, pedig három megye van közöttünk, és az életben nem találkoztunk személyesen. Csak jót tudok róluk mondani, mert marha korrektek voltak.

  Értem én a sértet önérzetet, de a pályázati kiírás annyira egyértelmű volt, hogy a legsötétebb gonosz ember sem érthette félre. Gonoszt gondolni, csak gonosz ember tud. Szégyelljék magukat!

  Elküldöm ezt a cikket a Trd Art Kft.-nek, hogy lépjen rá valamit, mert engem nagyon felháborít!

 4. Meg volt ez bundázva rendesen és kész, szerintem a támogatottak nagy százaléka közel volt a tűzhöz. Vajon miért a két ugyanolyan vezetéknevű egyén, ráadásul nem is szokványos név. Tavaly is idén is? Itt szerintem az egész család bepályázott! És láss csodát nyert is! Először kaptak akik közel voltak a tűzhöz, a maradékot meg talán kiosztották, hogy ne legyen feltűnő. Ennyi!!!

 5. Tisztelt Mindenki,

  Egy bevétellel nem rendelkező munkanélküli személyt támogatva, befizettem a 4000,-Ft támogatást és adtam be pályázatot a nevében informatikai eszközre, azonban a TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft nem gondolta úgy, hogy indokolt a kérelme egy mélyszegénységben élő munkanélküli embernek, akinek ez egy jó esély lett volna, hogy állást kereshessen a világhálón.

  Szerény véleményem szerint a támogatás ÁTVERÉS, mégpedig gusztustalan, vagy a támogatottak még ennél is rosszabb körülmények között élnek. Ez esetben én kérek elnézést…

 6. Sajnos én voltam olyan butus, hogy pályáztam, 4000 ft-om bánja, ami bizony most a nehéz időkben jól jönne, de gondoltam megpróbálom, mert nagy szükségünk lett volna nekünk is ilyen eszközökre,és elmondom hogy nem játékra lett volna használva a gép, nekem az az érzésem, volt jó pár nyertes aki már előre el volt döntve, ugyanaz a vezetéknév egymás alatt, ráadásul nem is szokványos név, ráadásul tavaly is és idén is, ugyan már!!! Hát azt gondoltam ha most nem,akkor jövőre megpróbáljuk megint,de most már tuti biztos hogy nem. Igen, nagyot csalódtam, mert mi igazán a rászoruló kategóriában lettünk volna, de mindegy ez van,jó pap holtig tanul!

 7. Na és akkor most mi van? Lesz-e egyáltalán számítógép adományozás? Ha nem, akkor mi lesz a befizetett adománnyal?

  Hogyan lehet ilyet csinálni 2013 évben?

 8. Mert a Trd csoport másik vállalkozása a kiíró, egy másik szegedi egyesület részére.

  Úgy tudom a másik fejlesztéseivel valami zrt-vé alakul. Amúgy mindkettő régi cég.

  Mit nem lehet ezen érteni, a jetski nem a morgoncok nem a cégek cseréltek nevet hanem a cégek változtak.

 9. A kérdés inkább az, miért lett változott 1 év alatt A TRD Inno TRD ART Kft-re, illetve a támogatandó alapítvány Morgoncokról Jetski-re?

 10. Azért ennek a bejegyzésnek az írója aranyos. Fog egy céget, ír pár kétséges sort, és reklámozza a feketelista.hu oldalát. Gondolom minden regisztrációért jutalékot kap, ja és azt megnézni, hogy egy cég rajta van e természetesen többe kerül, mint az itt említett cég pályázati díja! Amúgy meg azt is valami alapítványnak szedik. Ez a cikk egy FAKE, mert aki írta, így akar pénzt szerezni a feketelista.hu regisztrációiból. Ez a bejegyzés egy vírusmarketing! Hagyjátok már a fenébe a feketelista.hu reklámozását, pláne ilyen módszerekkel, mert undorító!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Firefox: több mint hárommilliárd letöltés

vas júl 29 , 2012
  Több mint hárommilliárd letöltésnél járnak a Firefox-kiterjesztések. A Mozilla egy infografikában foglalta össze mindazt, amit érdemes tudni a kiterjesztésekről.
ZX-81

És még ez is...