Angliában költekezett a Valberg leány

Szabó Zsombor pénzügyi vezető, Neuman Péter ügyvezető, tulajdonos, Balázs Bátor Zsigmond projekt menedzserA Communication Technologies Kft. kilencven százalékos tulajdonrészt szerez a Black Cell Cybersecurity Services UK Ltd.-ben.

A Communication Technologies közleménye szerint a magyar cég mérföldkőnek tekinti a terjeszkedést, amelyet azzal indokoltak, hogy segíthet eljuttatni a kiberbiztonsági szolgáltatásaikat az európai, afrikai és közel-keleti piacokra. Honlapján a Communication Technologies biztonságtechnikai és kriminalisztikai cégként mutatkozik be, amely magyar magánszemélyek tulajdonában áll, és többek között elektronikus nyomkövetéssel, kiberszolgáltatásokkal, mesterséges intelligenciára épülő biztonsági megoldásokkal foglalkozik. A társaság 100 százalékban a BÉT XTend piacára 1 éve bevezetett Valberg Nyrt. technológiai és telekommunikációs társaság leányvállalata.

Communication Technologies Kft.

Beszámolója alapján a budapesti székhelyű, 2002-ben alapított Communication Technologies 2021-ben 2,65 milliárd forint, 2022-ben 1,5 milliárd forint árbevétellel zárt, nyeresége 734 millió forintról 291 millió forintra csökkent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rejtély, hogy kinek adják ki a "kriptokirályt"

csü nov 30 , 2023
ShareTweetPinShareJóváhagyta a Terraform blokklánccég dél-koreai alapítójának, a „kriptokirály” kiadatását a podgoricai felsőbíróság. A Szabad Európa Rádió balkáni irodájának közleménye szerint a bíróság azt közölte, hogy a montenegrói igazságügyminiszternek kell eldöntenie, hogy az Egyesült Államoknak vagy Dél-Koreának adják-e ki Do Kvont, ugyanis mindkét ország erre vonatkozó kérelmet nyújtott be. Júniusban a […]
Do Kvon, a kriptokirály

És még ez is...