Ablonczy visszatért

A BIM Invest Kft. felvásárolta az Angyal Business Consulting Zrt.-t (ABC). A kft. egyik (többségi) tulajdonosa Ablonczy Balázs, az SAP magyarországi leányvállalatának korábbi vezetőjének cége az AB2B Invest Kft., illetve a STREAMLINE Beszerzési Tanácsadó Kft. A szakember vezetésével nagy valószínűséggel erősödni fog a társaság szerepe az SAP tanácsadói és fejlesztési piacon. A társaság közleménye szerint az ABC mintegy hatvan-hetven SAP tanácsadónak biztosít folyamatosan munkát, és közel harminc fős alkalmazotti létszámával, kétmilliárd forint körüli árbevételével, a magyar SAP piacon jelenleg a közepes méretű szereplők közé tartozik. Többségi tulajdonosként, vezérigazgatóként ezen tervez változtatni Ablonczy.

„A hazai SAP tanácsadói piac 25-30 milliárd forintra becsülhető, ha hozzátesszük az SAP környezetben történő fejlesztések területét, akkor az már 80-100 milliárdos nagyságrendet jelent. Itt a jelenleginél nagyobb piacrészt fogunk megcélozni, kihasználva az ABC egyedi tanácsadási és alkalmazásfejlesztési képességeit, az SAP legújabb vállalatirányítási rendszere (S/4HANA) kapcsán szerzett migrációs tapasztalatait. Hazai tulajdonú cégként gyorsabban tudunk reagálni a magyar vállalatok sajátos igényeire. Jelentős keresletet látok a big data, az analitika, a mesterséges intelligencia, az új generációs vállalatirányítási rendszerek, az IoT piacán. Az ABC ezekre alapuló tervei teljesen logikus és természetes növekedési lehetőségeket kínálnak. A piac mindenkinek ugyanaz; ha az ABC gyorsabb, motiváltabb, innovatívabb és egységesebb lesz, akkor megváltoztathatjuk az SAP tanácsadói és fejlesztési piacon, és akár a teljes informatikai piacon betöltött szerepünket” — bizakodik Ablonczy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Europol: rajtaütöttek az Iszlám Állam propagandagépezetén

csü dec 5 , 2019
Tucatnyi európai uniós tagország hatóságai összehangolt akcióban rajtaütöttek az Iszlám Állam nevű terrorcsoport internetes propagandagépezetén – jelentette be az Europol. Az európai rendőrségi együttműködési szervezet arról számolt be, hogy a tizenkét ország, illetve kilenc online platform, köztük a Google, a Twitter, az Instagram és a Telegram részvételével zajló, még előző […]