A Vodafone Csoport kétmillió euróval támogatja a koronavírus elleni harcot

Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Igazgatóságának alelnökeMunkavállalói gyűjtést indít és kétmillió eurós (~700 millió forint, de ahogy állnak a dolgok lesz ez még több is sajnos… A -szerk- megj.) alapjából kiegészíti az adományokat a Vodafone Csoport, ezzel segítve a koronavírus hatásai miatt nehéz helyzetbe került karitatív szervezetek munkáját. A Vodafone Magyarország és a VOIS Vodafone Szolgáltató Központ munkavállalói hamarosan a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára adakozhatnak, az így összegyűlő összeget pedig a Vodafone Alapítvány megduplázza. A finanszírozási kampány 2020. áprilisában indul és június végéig fog tartani.

„Eszközadományokkal a koronavírust megelőzően is több alapítványt támogattunk, többek között laptopok, SIM kártyák, Mobil Wifik és tabletek biztosításával. A jelenlegi veszélyhelyzetben úgy gondoljuk, hogy ezeknek a szervezeteknek most minden korábbinál nagyobb segítségre van szükségük. Emiatt nagy öröm számunkra, hogy útjára indíthatjuk ezt a kezdeményezést, a Vodafone Csoport és a Vodafone Csoport Alapítvány pénzügyi támogatásával. Bízom benne, hogy sikerül előteremtenünk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára azt a plusz finanszírozást, amelyre most különösen nagy szükségük van” — nyilatkozta Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Igazgatóságának alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megelégelte a tömeges álhírgyártást a Fidesz

vas ápr 19 , 2020
Elindult a Fidesz angol nyelvű honlapja, hogy rendszeresen, hiteles információt nyújtson a nagyobbik kormánypárt aktuális döntéseiről. A honlap célja az, hogy véget vessen a tömegesen megjelenő álhírgyártásnak. Ennek érdekében havi tájékoztató levélben megosztják, milyen aktualitások vannak a magyar pártpolitikában és a Fidesz háza táján, valamint hírt adnak minden nemzetközileg is […]

Friss, ropogós