A Vatera csatlakozott a Webox-hoz

dobozokKülföldön már évek óta bevett szokás a csomagküldő terminálok használata, amelyek igénybevételére már a hazai online vásárlóknak is lehetősége van. A közelmúltban a Vatera is csatlakozott a Webox szolgáltatást kínáló oldalakhoz, és hogy a felhasználók minél szélesebb köre ismerkedhessen meg a szolgáltatással, október 27-től a bevezető kampány keretében a Vaterán megrendelt termékek kiszállítása ingyenes a csomagküldő terminálokon keresztül. A Vatera számára kialakított, kedvezményes díjazással a Webox rendszere jó eséllyel lesz vetélytársa más futárszolgálatok hasonló szolgáltatásainak.

„A biztonságos vásárlói program sikeres bevezetése után egy újabb kényelmi szolgáltatást kínálunk felhasználóink számára. A Webox segítségével a rendelt termékeket a korábbinál is gördülékenyebben és rugalmasabban vehetik át vásárlóink. Úgy gondoljuk, hogy a Webox csomagátadó automatái remekül ki tudják majd elégíteni a vaterás felhasználók igényeit. Az automaták használata a nap 24 órájában, gyakorlatilag sorban állás nélkül lehetséges, így többletszolgáltatást nyújtanak a többi, már működő átvételi pontos rendszerhez képest” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiberoktondi vagy? Jobb kiberokosnak lenni I.

pén okt 31 , 2014
Kiberokos útmutatót adott ki a Kaspersky Lab. Azt javasolják: védd magad, mint egy igazi biztonsági guru. A biztonsági cég szakértői megosztották azokat a biztonsági intézkedéseket, amelyeket ők maguk is használnak kommunikációjuk – emailjeik, azonnali üzeneteik, okostelefonjuk és internetezésük – megvédésére. A szakemberek példáját követve láthatjuk, hogy a különös elővigyázatosság indokolt. […]